Skæbner

Bus fuld af dejlige mennesker

27. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Instagram
Danserne fra København og omegn er taget afsted mod Horsens. Den sidste træning inden finalen i Vild med Dans 2014 er i fuld gang i finalebyen. Som Silas skrev, da bussen var fyldt op: ”En bus smækfyldt med dejlige mennesker”.

I morgen aften går det løs i Forum i Herning. Årets finale i Vild med Dans skal afgøres på TV2 klokken 20. Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedal skal danse mod Claudia Rex og Johannes Nymark.

LÆS OGSÅ: Maggie My med til finalen

Men der bliver mange andre dansere at kigge på. Så det var en bus godt fyldt op, der i morges satte kursen mod Horsens med deltagerne fra København og omegn.

Silas Holst lagde et sjovt billede på Instagram, og skrev samtidig: Så går bussen mod Horsens. Smækfyldt med dejlige mennesker!! Hurrrrrraaaaaa.

Freestyle og show

Med i bussen var foruden de to finalist-hold, Frederik Nonnemann, Vivi Siggaard, Morten Kjeldgaard og Mie Moltke.
I finalen skal begge parrene danse freestyle og en showdans. Desuden skal parrene danse en dans, hvor seerne har stemt om, hvilken dans de synes, finaleparrene skal danse. Det endte med at Johannes og Claudia skal danse jive, mens Silas og Sara Maria skal danse rumba.

LÆS OGSÅ: Louise jubler med Silas og Johannes

Derudover bliver der gensyn med alle parrene fra årets Vild med Dans. De danser et forrygende show - selvfølgelig uden for konkurrencen.

Og alle danserne er på plads i Horsens. De ankom torsdag formiddag, og er straks gået i gang med den sidste træning inden generalprøven i morgen før selve showet.


Sponsoreret indhold