Skæbner

Camilla tabte 45 kilo da hun blev stoffri

28. december 2015 Louise Soegaard
Efter en hård opvækst og misbrugsproblemer røg Camilla i armene på en psykiater, der fyldte hende med medicin. Det førte til sorte tanker om selvmord, spontane aborter og en voldsom vægtøgning.

I denne uges Ude og Hjemme kan du læse om Camilla fra Silkeborg, som overvandt sin angst, blev stoffri og tabte 45 kilo.

- Jeg tog aldrig noget, når jeg havde mine børn. Men stofferne og alkoholen gav mig et tomrum uden tanker. Jeg følte ikke, atjeg kunne tilbyde mine børn et ordentligt liv, fortæller hun. Da Camilla endelig rakte ud efter hjælp, havnede hun hos den psykiater, der endte med at gøre hendes i forvejen svære liv endnu værre. – Jeg brød grædende sammen, fordi der endelig var en, der lyttede til mig. Men i stedetfor terapi fik jeg bare mereog mere medicin. Til sidst havde jeg det så skidt, at jeg forsøgte at tage mit eget liv, siger Camilla, der var i medicinering i fire år.

Et godt liv

I dag har Camilla lagt sin fortid bag sig. Hun er ude af det psykiatriske system og er flyttet tilbage til barndomsbyen Silkeborg, hvor hun har skabt et godt liv for sin søn Kean og sig selv. Camilla gik fra Keans far ibegyndelsen af 2013, men de har stadig et godt forhold – så godt, faktisk, at han og hans nye kæreste nu bor lige rundt om hjørnet. Camilla har også selv fået en ny kæreste og et helt nyt netværk i Silkeborg – og så har hun tabt sig imponerende 45 kilo! Hun har med andre ord fået en chance til – mest af alt takket være sig selv. Læs om Camilla i Ude og Hjemme nr 53, som udkommer tirsdag d. 29.december 2015.

Sponsoreret indhold