Skæbner

Cecilie troede voldtægt var hendes egen skyld

20. januar 2016 Carsten Holst
Som teenager blev Cecilie bortført og voldtaget af tre mænd. To år efter blev hun udsat for endnu et seksuelt overgreb. Nu hjælper hun andre voldtægtsofre.

Cecilie Landsverk var blot 15 år, da hun oplevede sit livs mareridt. Da hun gik tur med sin hund blev hun kidnappet af fire mænd i en bil. Tre af mændene forgreb sig på Cecilie. Blot to år efter blev hun udsat for endnu en voldtægt. I årevis levede hun med skammen og en tro på, at overgrebene var hendes egen skyld. "Havde jeg en for udfordrende kjole på? var et af de spørgsmål, som Cecilie stillede sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter de seksuelle overgreb fik hun stillet diagnosen posttraumatisk stress. Hun havde det svært blot ved at høre om voldtægt, eller når andre talte om det. Hun sov dårligt om natten, og havde angstanfald og mareridt. For to år siden var Cecilie indlagt for en psykose, og da skete der en ændring af hendes liv. Via en psykolog fandt den nu 25-årige kvinde sit sande jeg og indså, at ingen andre end hun selv var i stand til at hjælpe.

Cecilie fik et helt nyt liv, og fandt igen glæden ved livet. Nu bruger hun sine smertefulde erfaringer til at hjælpe andre kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb.

I denne uge fortæller Cecilie hele sin barske, men også livsbekræftende historie i Ude og Hjemme. Hun fortæller over overgrebene, sine forældre, der ikke ville tro hende, og om vejen ud af det helvede, hun i årevis levede i.

Sponsoreret indhold