Skæbner

Clairvioyance - Mød Marion Dampier Jeans

11. september 2015 af Redaktionen, Foto: AOP
Er medierne alle sammen lige dygtige? Marion svarer her - helt ærligt!
Marion Dampier Jeans

Marion Dampier Jeans svarer her - helt ærligt - om alle clairvoyante er lige dygtige.

Hvorfor blev du alternativ behandler?
Det er ikke noget jeg valgte, men en medfødt. Jeg har fået den fra min opvækst igennem min familie. Det er en glæde at hjælpe hvor jeg kan fordi det er en naturlig del af mig.

Er du født med evnerne, eller er det tillært?
Jeg har lært ud fra hvad livet har givet mig af erfaring - specielt fra min barndom og igennem den åndelige undervisning. Hvis du spørger mig, om jeg har gået på dyre skoler for at lære, så er svaret nej. Jeg er undervist af livets store prøver - jeg lærer af livet.

Hvad er din mest bemærkelsesværdige oplevelse indenfor den alternative verden?
Når jeg sidder og læser breve, og hører historier omkring det åndelige, tænker jeg over, hvor folks interesse er og ligger. Ofte glemmes det, som vi skal fokusere på - altså dét, som det åndelige egentlig handler om.

Hvorfor forstår den alternative verden ikke bare at bruge deres sunde fornuft? 

Det er kedeligt, når man ser en behandler sælge CD'er til sine klienter, og påstår, at den kan rense vandet, der kommer ud af vandhanen. Eller at du er syg, og ikke kan reddes - for du lever i et liv med dårlig karma.

Læs også: Clairvoyanten hjælper nervøs hest

Hvad kan man få ud af at besøge dig, som man ikke kan få hos en psykolog?
Hos en psykolog bliver ting analyseret, men i den alternative verden kan man arbejde sammen. Hos mig er det igennem kommunikation og væk fra skræk  for døden. Hos en psykolog kan det være skræk for at leve.

Fortæl om en klientoplevelse, der gjorde en forskel.
At se de mange smilende ansigter efter en sitting. Dem jeg ser, når de finder ud af, at livet ikke er en endelse men en begyndelse efter døden. At se de sorte skygger forsvinde fra deres liv - det er her, jeg er taknemmelig i dét jeg har lært. Glæden er at give. Hver klientoplevelse er forskellig, og det skal jeg ikke kunne forklare. Men at se forskellen i udtryk på dem, som har været hos mig er vidunderligt.

Hvilke åndelige informationer kunne du finde på ikke at fortælle videre til dine klienter?
Jeg kunne aldrig drømme om at give informationer, som kan gøre min klient bange og utryg.  Der ligger åndelige love som jeg  har ansvar for at forstå. Hvorfor er vi så naive, at vi tror, ånderne har magten over os, når det i virkeligheden er et samarbejde?

Er der en grænse for, hvor tit man bør gå hos dig og dine kollegaer og spørge til råds?
Der er ingen grænse, men det må helt afgørende være til fordel for klienten, at man arbejder sig frem til, at vedkommende kan træffe sine egne valg.

Hvis jeg ikke kan hjælpe, vil jeg henvise til egen læge,  psykolog, præst eller en anden alternativ behandler, som forstår mere og kan hjælpe klienten.

Er alle alternative behandlere dygtige?
Nej absolut ikke, men mange er!  Mange har mere fokus på sig selv, end på sin kunde og at give den rette hjælp.

Vi skal nogen gange lytte mere end vi skal tale. Ikke mindst skal vi vælge, om vi vil leve med spiritualiteten som en normal ting i vores liv. Dermed accepterer vi, at den er en del af os, og ikke noget vi tager frem fra skuffen, når det skal være interessant, eller når vi lige synes, det passer!

Hvilken type spørgsmål kan du bedst besvare - og hvilken type kan du ikke besvare?
Mit arbejde er inden for den åndelige kommunikation. På min hjemmeside står der tydeligt hvad og hvem jeg er.

Jeg udgiver mig ikke for at være en anden end et spiritist medium. Jeg undersøger og lærer igennem undersøgelser og alt inden for det åndelige. Der er stor forskel på de mange alternative mennesker, der kan alt: ”Jack of all trade and master of none”

Hvor stor en del af menneskets liv tror du er forudbestemt  - og hvor meget afhænger af fri vilje?
Vi har nogenlunde vores frie vilje, men der er ting, der er  forudbestemt. Det er bedst at tænke, vi er her for at lære - på godt og ondt. Livet er her som vores ven - lyt til livet og lær!

Læs også: Hjemsøgt af trafikofre

Sponsoreret indhold