Skæbner

Clairvoyance: Det vidste du ikke!

15. september 2015 af Redaktionen, Foto: Privat
Vi stiller clairvoyante Jette Harthimmer de spørgsmål, vi alle er nysgerrige efter at vide svaret på.
Det vidste du ikke om clairvoyance

Vidste du dette om clairvoyance?

Fra uvelkomne syn og hængte damer til det tætte venskab, hun har med en anden clairvoyant. Jette Harthimmer svarer åbenhjertigt på de mest nysgerrige spørgsmål om clairvoyance.

Hvad er det vildeste ’syn’, du nogen sinde har haft?
"Jeg arbejdede for mange år siden som laborant og havde i min fritid netop startet op med healingmassage. En dag stod jeg og var i fuld gang med en massage på en klient, jeg aldrig tidligere havde mødt. Pludselig så jeg for mig, at vi ville blive kærester og bo sammen. Det var helt vildt, for vi havde jo ikke udvekslet to ord med hinanden. Men det clairvoyante budskab holdt, og vi fik fem år sammen som kærester."

Har du nogen sinde set noget, du ikke ønskede at se?
"Ja, det sker ofte når man arbejder som clairvoyant, men det er ikke så sjovt, når jeg er sammen med mine venner, og jeg får spontane syn eller informationer, uden at jeg har bedt om det. Jeg har flere gange set afslaget på deres jobansøgning, en kommende skilsmisse før de selv havde en pejling på det, eller den gode veninde, der bruger masser af tid og penge på at forsøge at få et barn, som jeg ser, at hun ikke får."

"Hun får et adoptivbarn, men hun skal selv gå hele vejen personligt og følelsesmæssigt, før hun er klar og moden til at opgive håbet om at føde sit eget barn og søge om adoption. Derfor kan jeg ikke fortælle hende om det. Det er blandt andet i den slags situationer, at jeg ville ønske, at jeg ikke var clairvoyant."

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Køb en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Har du selv fået clairvoyance?
"Ja, én gang. Jeg var 22 år og var egentlig ikke helt klar over, hvad det var jeg skulle til, da det den gang ikke var så udbredt som i dag. Men jeg har aldrig glemt de informationer, hun gav mig. Hun var meget dygtig."
 
Du er venner Maya Fridan, der også er clairvoyant – kan I lade være med at ’stille’ ind på hinanden?
"Hvis man arbejder seriøst som clairvoyant, så går man i sit privatliv ikke rundt og stiller ind på nogen, da dette er etisk forkert. Men det er klart, at når vi begge arbejder, som vi gør, så har vi en meget stærk intuition, og den slukker man aldrig for. Alle mennesker har kontakt til den dagligt i højere eller mindre grad. Så det er rigtigt sjovt, når vi er sammen, for vi ved altid hvad, den anden vil sige. Jeg ved hvilke svar, jeg vil få, hvis jeg spørger hende om noget "veninde-agtigt", og jeg smiler hver eneste gang, Maya siger til mig: Ja, det havde jeg også på fornemmelsen! Eller som her for nyligt for hun spontant sagde: Jeg tror din lejlighed bliver solgt i juli måned. Helt uden at hun havde stillet ind på det - og hun fik ret."

"Så det er svært at overraske hinanden. Vi oplever også tit, at vi følges ad i vores liv. Når jeg flytter, er Maya også midt i en flytning. Når jeg har fået en god idé til et kursus, har Maya fået den samme. Og sådan kunne jeg blive ved. Vi har samme humor (og det er svært at fortælle en vits, når pointen allerede er fornemmet, inden den er sagt!) Der er aldersmæssigt kun én dag mellem os, og jeg synes det er en gave, at vi har hinanden."

Læs også: Rørende historier om afdødekontakt

Er du nogen sinde blevet bange for noget, du har set?
"Ja. Et af mine tidligste syn var, da jeg kom ind i et rum, og så en kvinde der havde hængt sig. Synet varede ganske kort tid men gjorde et dybt indtryk på mig. Da jeg blinkede med øjnene og så efter en ekstra gang, var der ikke noget at se. Udlejeren bekræftede dog senere hændelsen for mig."

"Det har været sådan for mig, at jeg i mine unge år ofte blev bange og forskrækket over det, jeg kunne se. Det kunne f. eks. være skygger, som jeg kunne se gå rundt i køkkenet hjemme hos min mor, når jeg var alene hjemme. Jeg så ofte afdøde mennesker og dyr, eller meget ubehagelige ting. Jeg vidste ikke, hvad det var, eller hvad jeg skulle stille op med de syn, som jeg fik."
 
"Jeg var også meget sensitiv, når jeg var sammen med andre. Jeg kunne altid mærke hvordan, de havde det - både deres følelser men også deres fysiske smerter mærkede jeg på min egen krop."

"Først da jeg var omkring 25 år gammel, kom der styr på de spirituelle evner og mit clairvoyante syn begyndte at tage en form. De ting jeg så, og de informationer jeg fik begyndte at give mening og var brugbare for andre, så de kunne bruges konstruktivt."

"I takt med at jeg selv fik mere struktur og orden på mit liv, både personligt og følelsesmæssigt, satte det også positivt sine spor på mig spirituelt. Med et forsvandt alle de ubehagelige syn, jeg kunne ikke længere se afdøde eller blive så voldsomt påvirket af andre menneskers energi og udstråling. I stedet for at det hele gik ind i mig, kunne jeg ligesom begynde at betragte og se det hele udefra."

"Jeg var nu ikke længere bange for mine evner, og alt jeg siden hen har set, følt eller oplevet har været til stor gavn og glæde for andre mennesker. Jeg tænker, at så længe der har været uro og konflikter, og jeg ikke har haft styr på mit eget liv, da er det også den slags jeg har tiltrukket og set. Jeg har haft en voldsom barndom, og har først haft brug for at finde mit eget fodfæste samt at få lysten til at leve tilbage. Først da det skete, faldt der ro på de voldsomme spirituelle input."

Læs også: Clairvoyant: Din far begik ikke selvmord

Hvad er den største misforståelse folk har omkring clairvoyance?
"Åh det er et svært spørgsmål! Der er mange, der har fordomme om hvordan, clairvoyante eller alternative behandlere er. Og desværre er der jo også eksempler på, at de bliver bekræftet i disse. Men jeg vil så gerne have, at folk forstår, at der altså ikke er noget hokus pokus over clairvoyante."

"Lad os lige få det helt ned på jorden. Man behøver hverken at gå i flagrende gevandter, bære store øreringe, have en krystalkugle, en sort kat eller sidde med himmelvendte øjne for at kunne arbejde som clairvoyant. Evnen er lige så naturligt og helt nede på jorden, som enhver af dine andre sanser. Så hvis en clairvoyant sidder i lotusstilling og mumler uforståelige ord for at hidkalde sig informationer til sin klient, så er det altså et show for galleriet. Folk tror også, at det er noget ganske særligt at kunne clairvoyance, men ærligt talt - alle kan det. Ikke alle skal arbejde professionelt med det, men alle kan noget. Ligesom alle kan lære at spille en enkelt melodi på et klaver."

"Jeg holder hvert år en masse kurser i clairvoyance samt spirituel udvikling, og det giver mig sådan et kick, når folk går ud af døren søndag eftermiddag og har fundet deres indre stemme, clairvoyante evner eller er blevet dus med deres intuition. Vi har dem alle sammen, og vi skal da bruge dem i hverdagen til at finde mål og retning i vores liv, eller til at få svar på de spørgsmål vi har. Jeg elsker også når folk siger, at det slet ikke er så mystisk eller svært, som de har gået og troet, og at de føler sig godt tilpas med at det hele i virkeligheden er helt nede på jorden."

Læs også: Jim Lyngvild forfølges af ånder

Har du nogen sinde ønsket, at du ikke var clairvoyant?
"Jeg har aldrig ønsket at blive clairvoyant. Jeg ville være bygningsingeniør og har grundet de mange ubehagelige oplevelser jeg har haft ønsket mig langt væk fra alt det alternative og spirituelle. Men jeg tror på, at der har været en mening med, at jeg skulle gå i denne retning. Nu har jeg arbejdet som clairvoyant i 20 år på fuld tid. Når jeg har forsøgt at trække mig tilbage eller gå i gang med noget helt andet, så er jeg hver gang blevet ført tilbage."

Læs mere om Jette Harthimmer lige her!

 

Sponsoreret indhold