Clairvoyance - hvad er det?

Maya Fridan er clairvoyant. Hun fortæller her, hvad clairvoyance egentlig er - og hvad du kan få ud af hendes evner.

Clairvoyance kort fortalt

Clairvoyance er sammensat af to franske ord, clair og voir, som betyder ”klar” og ”se”. En person med clairvoyante evner kan indhente informationer om en ting, et menneske eller et sted ved hjælp af andre sanser end de gængse.

Læs også: Det vidste du ikke om clairvoyance

Ånderne hjælper

Vidste du, at clairvoyante får deres viden fra ånderne, som hjælper? Vi har talt med clairvoyante Maya Fridan, som arbejder med at rådgive sine klienter om deres livssituationer.

”Inden en seance beder jeg den åndelige verden om at være til stede. Jeg har en hjælper, som er ved mig hver gang jeg laver clairvoyance,” fortæller hun.

Hjælperen kommunikerer med klientens hjælper og giver informationerne videre til Maya Fridan. Hun registrerer informationerne som billeder, følelser eller en stemme.

”De informationer jeg får, handler om, hvad der er aktuelt i klientens liv lige nu. Det kan dreje sig om alt fra arbejde og familie til børn og helt personlige ting, der er brug for en afklaring om ” siger Maya Fridan, der fortæller, at hun derudover også får hjælp til at finde ud af, hvordan hun præcist skal formulere sig.

"Jeg mener, at det er vigtigt at understrege, at clairvoyante ikke kommer med endegyldige sandheder, men råd som man frit kan vælge at følge, hvis man vil."

"Vi kan ikke kan se alt, men får kun de ting vist, som vores hjælpere mener, er det bedste for os lige her og nu i forhold til vores udvikling," understreger Maya Fridan, som af etiske årsager ikke mener, clairvoyante bør udtale sig om død, ulykke og sygdom.

Læs også: Find dine clairvoyante evner

Du kan ikke snyde

Én af clairvoyancens styrker er, ifølge Maya Fridan, at du som klient ikke kan snyde sig udenom. Ånderne hjælper den clairvoyante til at gå helt direkte til dine problemers kerne.

Maya Fridan mener især, clairvoyancen er en god metode til at finde ud af, hvordan du skal arbejde med dine problemer, og hvor det vil være bedst for dig at søge hen:

”Nogle skal til psykolog, nogle har brug for et fysisk tiltag, nogle skal lære at sige fra, og nogle andre skal noget helt andet,” fortæller Maya Fridan om sine klienter.

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Så prøv en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

Dét kan du bruge det til

I følge Maya Fridan er clairvoyance især god, når:

  • Du ønsker råd om, hvordan du skal arbejde med dine problemer, og hvad du skal gøre fremover.
  • Du har behov for, at der bliver gået direkte, meget konkret og helt specifikt til dine problemer.
  • Du har brug for at blive mødt lige præcis dér, hvor du er.
  • Du ønsker at blive understøttet i, hvad der er godt at gøre for dig lige nu.
  • Du mangler hjælp til at få om afklaring om, hvilke valg du står overfor lige nu.

FAKTA

48-årige Maya Fridan har arbejdet professionelt som clairvoyant siden 1997. Inden da havde hun arbejdet 17 år i den finansielle sektor. Hun har altid kunnet mærke sine clairvoyante evner.

Hun er kendt for "Åndernes magt" og respekteret i det clairvoyante miljø.

Hendes mor gjorde - lige som faren - også bank-karriere, men har de samme clairvoyante evner som Maya, selvom hun ikke målrettet har brugt dem.

Maya Fridan driver en skole, hvor hun underviser mennesker med clairvoyante evner. Det er et 225 timer langt forløb, som tager et år at komme igennem.

Halvanden times clairvoyance hos Maya koster 1.400 kr., og der er ventetid, da hun er efterspurgt.

Læs også: Jim Lyngvild forfølges af spøgelser

Anne-Marie Østersø fortæller om sine evner

Clairvoyant Anne-Marie Østersø har gennem det meste af sit liv fået tegn og syn, som har hjulpet tusindevis af mennesker. I denne video fortæller clairvoyant Anne-Marie Østersø om et af sine syn.

Vil du vide mere? Du kan læse hele artiklen her