Skæbner

Clairvoyant: Jeg tror at alle har en sjette sans

4. januar 2012 af Sofie Rosendahl
Clairvoyant Anne-Marie Østersø fortæller om den åndelige verden.
Du kan købe en personlig clairvoyance med Anne-Marie Østersø i Ude og Hjemmes webshop
Du kan købe en personlig clairvoyance med Anne-Marie Østersø i Ude og Hjemmes webshop

Tænk hvis du kunne kommunikere med den åndelige verden! Det kan clairvoyant Anne-Marie Østersø, så vi har stillet hende nogle af livets store spørgsmål.

Tror du på gud?
- Jeg tror på noget guddommeligt, noget som ved mere end jeg gør. Min morfar var præst og jeg elsker kirker. Men jeg går ikke i kirke hver søndag eller noget. Jeg som clairvoyant tror ikke der er en gud som sidder og styrer alt, men jeg tror på skytsengle, siger clairvoyant Anne-Marie Østersø.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvorfor går folk igen?
Typisk hvis det er gået stærk, som i uheld eller folk som dør unge. Mennesker som har små børn og selv dør, vil ofte gå igen for at være hos barnet på et eller andet plan. Jeg tror mange folk går igen, når dem de mister har behov for det. Det skete med min far for eksempel. Og min veninde Anne Valentin blev kun 44. Hun var døende, så vi aftalte at når hun døde, skulle hun komme tilbage og fortælle alt det der skete, når hun døde. Det var rigtigt sørgeligt, men man var nødt til at joke lidt i den situation.

Få personlig rådgivning af clairvoyant Anne-Marie Østersø!

Men lige efter hun døde, drømmer jeg at hun fortæller mig, at der findes tre dimensioner, hvor de levende er i den første og hun er i den anden dimension og hun skal videre til den tredje. Jeg ved jo ikke om det var mig selv som fandt på det i drømmen eller om hun virkelig talte til mig, men det føltes reelt som om hun var der. Bare fordi man er clairvoyant er man jo ikke 100 procent overbevist om at alt hvad man oplever eller tænker stammer fra den åndelige verden, haha.

Tror du på tidligere liv?
Ja, det gør jeg og jeg tror på karma. Når vi klinger bedre med nogle mennesker end andre, tror jeg tit det hænger sammen med at vi har haft et forhold til dem i et tidligere liv. Jeg har selv fået at vide at jeg var en posedame, som gik rundt på landevejen i mit tidligere liv. Det var meget sjovt for som ung opbevarede jeg altid alt muligt i sorte plastiksække i min lejlighed, og den dag i dag foretrækker jeg ofte at gå i byen med en plastikpose frem for med min Louis Vuitton-taske, selv om jeg har sådan én.

Om der er en sammenhæng ved jeg jo ikke, men det er da et skægt tilfælde. Noget andet er også at da jeg var barn gik jeg helt vildt op i mumier og jeg sagde, at jeg når jeg døde, ville jeg balsameres og blive til en mumie. Som voksen møder jeg så en spåmand fra USA, som siger til mig, at jeg har boet i Ægypten og havde været en mumie. Og så tænker man bare: "hvor ved han det fra?"

Kan alle blive clairvoyante?
- Jeg tror alle har den sjette sans, som man fx oplever når man tænker på en person, som ringer i selv samme øjeblik. Men nogle har en stærkere sans end andre, ligesom nogen er bedre til fodbold eller til at synge end andre. Det her er bare det, jeg tilfældigvis er bedst til, siger clairvoyant Anne-Marie Østersø.

Hvordan ser ånderne ud?
- Jeg forestiller mig, at de ligner engle, men jeg ved det faktisk ikke. Jeg ser ikke ånderne, jeg ser de billeder de viser mig om mine klienter.

Få en personlig clairvoyance af Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold