Skæbner

Clairvoyant Lone Hertz: "Så meget kan jeg se"

4. september 2015 af Redaktionen, Foto: Lone Hertz
Kan en clairvoyant se sin egen fremtid? Læs hvad clairvoyant Lone Hertz svarer, når vi spørger hende her.
Clairvoyance - Så meget ser Lone Hertz

Lone Hertz er clairvoyant. Hun ser ting, som normalt er skjult for øjet - og så kan hun se ånder. Men kan hun se sin egen fremtid? Og hvad kan forskrække et medie? Her får du hendes svar:

Hvornår fandt du ud af, at du havde clairvoyante evner?
"Jeg fandt ud af, at jeg havde clairvoyante evner, da jeg var 27-28 år, men har hele livet været lidt anderledes og troet på et liv efter døden, og at der måtte være noget i ”himlen”. Som lille samlede jeg på sten, jeg fandt rundt omkring og førte samtaler med Gud og ”dem der ikke var der”. Da jeg blev lidt ældre læste jeg alt, hvad jeg kunne finde om naturmedicin og byggede en pyramide i min stue, som jeg kunne sidde under. Jeg var altid sikker på, at jeg havde en ”engel”, der altid hørte på mig og hjalp mig."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prøv en online clairvoyance - på den måde er du helt anonym!

Hvad er det vildeste ’syn’, du nogen sinde har haft?
"Jeg har haft et par ”vilde syn”, og det vigtigste var, da min afdøde far pludselig stod ved siden af min seng og fortalte mig nogle, for mig , meget vigtige budskaber omkring mig og mit liv på det tidspunkt. Jeg turde ikke andet end at følge hans råd. Da han var ved at dø, fortalte ånderne mig, at jeg skulle se at komme hjem, for nu var det nu. Jeg nåede at være der, og opleve ham forlade sin krop og hans mor (min rigtige farmor som jeg aldrig har kendt) komme og hente ham."

FAKTA

Lone Hertz arbejder som professionel clairvoyant rådgiver, krystalhealer, foredragsholder og underviser.

Uddannet numerolog og tankefeltterapeut. Uddannet medie i England.

Uddanner i dag selv clairvoyante rådgivere og krystalhealere. Derudover holder hun foredrag og demonstrationer af clairvoyance samt afdøde-kontakt.

MagicInYou.dk

Har du nogen sinde set noget, du ikke ønskede at se?
"Jeg har haft mange mærkelige oplevelser, men jeg har aldrig set noget, jeg ikke ønskede at se eller var bange for. Da jeg var ung, havde jeg en veninde overnattende, og vi vågnede midt om natten ved, at en båndoptager begynde at spille høj musik inde i stuen og lysformer bevægede sig på væggene."

"Det var spændende. Jeg har senere hen, da jeg boede i hus, set afdøde gå forbi mig og vågnet om natten ved at høre musik og mennesker der talte i mit køkken, som om der var fest. Jeg arbejder meget med mig selv og at være positiv. Det vil sige, at jeg ikke har ”antennerne” i negativ retning, og jeg tror på, at jeg derfor ikke tiltrækker negative oplevelser."

"Jeg er dog blevet forskrækket en del gange; især var der en gang, jeg var alene hjemme og nede i kælderen, da jeg mærker nogen og pludselig hører en mand trække vejret tungt lige ved siden af mit øre. Da fik jeg godt nok benene på nakken."

Får du selv clairvoyancer?
"Jeg får af og til selv clairvoyance, da det er meget svært at se sin egen fremtid, fordi man kan være meget farvet af håb, drømme, ønsker og ting man meget gerne vil, og ting man ikke vil. Har jeg selv brug for clairvoyance, udveksler jeg som regel med en kollega eller får en ”sitting” af en, der slet ikke kender mig - for eksempel medier i England."

Kan du se ind i din fremtid?
"Jeg kan ikke selv se detaljer i min fremtid. Når det gælder ens eget liv, er det ikke så enkelt, men der har været store ændringer i mit liv nogle gange, hvor jeg ½ år forinden vidste, at noget skelsættende var på vej. Det var faktisk ikke så rart at vide, det synes jeg. Jeg ville have det bedre med at få nogle redskaber her og nu og nogle overordnede retningslinjer."

Kan du lade være med at "stille ind" på en partner?
"Jeg kan sagtens lade være med at stille ind på min/en partner. Dels fordi man ikke skal ”stille ind” hele tiden og ikke må ”smugkigge” uden at have fået lov og dels fordi jeg skelner mellem arbejde og fritid. Desuden er det også svært at stille ind på en partner og andre tæt på sig, fordi man også her er for farvet af ønsker og håb for den pågældende. Der skal jo også være noget at gå på opdagelse efter i parforholdet."

Er du nogen sinde blevet bange for noget, du har set?
"Jeg er aldrig blevet bange for noget, jeg har set, fordi det er så spændende, at jeg gerne vil have mere, men jeg er blevet forskrækket mange gange, når der pludselig har stået en afdød lige foran mig, eller set og hørt ting jeg ikke lige havde ventet. Men at være meget følsom og sansende kan være ”lidt for meget” en gang imellem. Især føler jeg meget min tvillingesøsters følelser, og når hun er i krise, så mærker jeg fuldstændig hendes følelser, som var det mine egne. Det har jeg også oplevet i andre situationer med andre mennesker. Det rammer mig med en smerte i hjertet."

Hvad er den største misforståelse folk har omkring clairvoyance?
"Jeg synes, den største misforståelse folk har omkring clairvoyance er, at mange tror , at man kan ”se” hele tiden og læse andres tanker ligesom, at man kan ”se” alt. Folk tror også, at man kan vinde i lotto eller på travbanen og ser ”ånder” hele tiden. Det er ikke sådan, at man kan se alt i fremtiden eller i nutiden for den sags skyld. Jeg skelner også, så meget jeg nu kan, mellem arbejde og fritid; jeg ”ser” når jeg har klienter og underviser, og ellers er jeg Lone, der har familie, køber ind osv."

Køb her: Find kærligheden på 6. mdr. med Den Magiske Vase. Kun 149 Kr.

Hvad er det bedste ved at være clairvoyant?
"Det bedste ved at være clairvoyant er helt klart, at man kan hjælpe nogle mennesker og give dem håb, opmuntring, rådgivning og tryghed. Det er dejligt at kunne være bindeled/talerør mellem en afdød og den efterladte. Det kan hjælpe et menneske til at få sagt farvel, få afklarethed og til at få bearbejdet sorgen. Jeg arbejder både med clairvoyance som er rådgivning her og nu, fortid og fremtid og med afdøde - kontakt."

Har du nogen sinde ønsket, at du ikke var clairvoyant?
"Jeg var tidligere frisør med stor interesse i det mystiske, men tænkte at det var alle andre, der kunne sådan noget. Jeg havde en meget stor længsel efter at være en del af denne verden, og jeg har aldrig ønsket, at jeg ikke havde de evner, men tænkte egentlig ikke på, at det ville gå den vej. Jeg synes selv, når jeg kigger tilbage i mit liv, at jeg i høj grad er blevet ”ført” denne vej, og at der er en mening med det."

"Det sker, at jeg tænker, om der måske er noget andet til mig, men jeg kan overhovedet ikke komme i tanke om noget, jeg hellere ville med mit liv, selv om det ikke altid har været lige let. Nu har jeg arbejdet som clairvoyant medie i godt 20 år, og jeg elsker at undervise i clairvoyance og afdøde-kontakt på min skole."

Prøv en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

Sponsoreret indhold