Skæbner

Clairvoyant opklarer Lissis søns mystiske død

16. januar 2013 af Marianne Knudsen Foto: Jacob Ljørring
Lissi Lauritsen fra Struer har i fire år hungret efter et svar på, hvorfor hendes 21-årige søn, Danni, pludselig døde. Via Ude og Hjemmes clairvoyant får hun endelig et svar.

- En 21-årig rask ung mand dør da ikke bare lige pludselig, siger Lissi.

Lige siden den nat for fire år siden, da politiet fortalte hende, at de havde fundet hendes elskede søn død i sin lejlighed, har hun jagtet et svar på spørgsmålet: Hvorfor?

LÆS OGSÅ: I kontakt med afdøde Laila

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dannis sidste ord: Vi ses, Mutti

- Jeg havde været sammen med ham hele dagen. Vi var blandt andet på kirkegården for at sætte blomster på hans lillebrors grav. Det sidste, han sagde til mig, var: "Vi ses, Mutti", fortæller Lissi.

Politiet sagde, at han var blevet kvalt i sit eget opkast, i den lokale avis stod der, at Danni var død af en overdosis, og i byen lød rygterne, at han havde begået selvmord.

Jeg har brug for svar

- Ingen vidste, hvad der var sket - og jeg aner det ikke den dag i dag, siger 46-årige Lissi Lauritsen fra Struer.

Derfor har hun ønsket, at Ude og Hjemmes clairvoyant, Pia Neves de Brito, skal komme hjem til hende. Håbet er at få svar på en masse spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Var jeg skyld i mors død?

Dårlig samvittighed plager Danni

Inden besøget har Pia fået at vide, hvad Lissis søn hed, og hvor gammel han blev. Intet andet - resten fortæller Danni selv. For han står parat i de dødes verden, da Pia kalder på ham.

- Han har dummet sig, siger han. Hvorfor er han dog så plaget af dårlig samvittighed? Det er som om, han er meget fortumlet den nat og forsøger at kaste op, men det lykkedes ikke, fortæller Pia, mens Dannis lillesøster og mor stille lytter efter.

- Han føler, at han har ødelagt jeres liv. Han er virkelig vildt ked af det, lyder det fra Pia.

En fejl at tage stoffer

- Han tog en stribe (en bane stoffer, der sniffes, red.), siger han til mig. Han vidste ikke selv, hvad det var, han tog. Det var en fejl. Han fik det dårligt og hentede noget cola. Men det hjalp ikke, og han sov stille ind, er Pia overbevist om.

Lissi vidste godt, at Danni tog stoffer en gang imellem.

- Jeg græd den dag, han indrømmede det over for mig. Jeg fandt en lille plastikpose med speed på hans værelse og skældte ham ud. Jeg kunne slet ikke fatte, at min dreng kunne finde på at tage sådan noget.

LÆS OGSÅ: Sådan døde Kristina

Ingen dødsårsag

Danni blev obduceret, men dengang gav det ingen svar om dødsårsagen til hans familie, der hungrede efter en forklaring. Politiet oplyste, at der hverken var alkohol eller stoffer i Dannis blod.

Nu siger en clairvoyant, at han døde, fordi han tog noget ukendt stof den aften. Den formodning accepterer Lissi:

- Men jeg bliver bare så ked af det, når folk i byen taler om Danni, som om han var en narkoman. Det er som at flå mit hjerte ud, siger hun.

Trygler om tilgivelse

Også Danni er ulykkelig, forklarer clairvyanten.

- Han trygler dig om at tilgive ham sin dumhed, fortæller Pia til Lissi, der ikke tøver med sit svar.

- Jeg har tilgivet dig for længe siden, Danni. Jeg elsker dig jo.

Sponsoreret indhold