Skæbner

Clairvoyanten Dorte: "Min familie synes, jeg er dybt mærkelig"

4. september 2015 af Sofie Rosendahl, Foto: AOP
"Jeg har altid sagt underlige ting, da jeg var lille, som familien ikke forstod"
Dorte er clairvoyant og er altid blevet opfattet som mærkelig

Dorte Felholt er uddannet Clairvoyant rådgiver, og bruger dagligt sine evner til at hjælpe klienter med store såvel som små spørgsmål i livet. De clairvoyante evner er medfødte, men troen på hendes clairvoyante evner er først kommet med tiden.

”Min familie synes, jeg er dybt mærkelig”
Dortes egen skepsis og manglende tiltro til sine egne clairvoyante evner kommer nok af, at hendes familie har haft svært ved at forstå hendes væremåde siden barndommen af:

- Jeg er altid i familien blevet betragtet som en outsider, det sorte får. Min egen tvivl om mine evner hænger jo sammen med, at der ikke var nogen i familien som kunne forstå det.  De synes jeg er dybt mærkelig, og har altid haft svært ved at acceptere det. Min familie siger, at jeg altid har sagt sjove, underlige ting, som jeg fik skæld ud for, da jeg var lille.  Jeg kan ikke huske hvad jeg specifikt skulle have sagt, men jeg har nok oplevet tingene og fremlagt dem mere umiddelbart, end de selv gjorde, fortæller Dorte og ler ved tanken om et nutidigt eksempel om sit eget barnebarn på fire år:

- Hende og jeg stod og så min datter stryge tøj, da både min datter og jeg bemærker en tilstedeværelse og en skygge i gangen. Så siger mit barnebarn, som leger med en lang stang: "ved du hvad, mor? Den her stang bruger jeg til at jage spøgelser væk med."  Min datter spørger derefter om stangen er god til det ”Ja!” svarede mit barnebarn, som om det var det mest naturlige i verden.


Få en personlig clairvoyance med Dorte Felholt - se mere lige her!

Clairvoyancer kan være epokegørende for folk
På trods af at Dortes familie har svært ved at sætte sig ind i hendes evner, laver hun nu clairvoyancer for mange klienter, og hun elsker sit arbejde som clairvoyant og den mulighed, hun har fået for at hjælpe andre mennesker:

- Jeg havde en klient, som var en kvinde i halvtredserne. Blandt de ånder, som kom for at formidle budskaber til hende, oplevede jeg hendes lille søn.  Jeg fornemmede, at hun havde mistet ham, da han blot var 3 måneder, og det måtte hun give mig ret i. De ord jeg kunne videreformidle fra hans ånd til hende, skulle vise sig at være epokegørende for kvinden, som ellers havde brugt en masse energi på at glemme og lægge låg på.

Efterfølgende fik Dorte et brev fra kvindens mand, som fortalte, at det var som om, hun var blevet en ny, gladere kvinde, fordi hun nærmest havde følt, hun havde fået sin søn igen:

- Den slags erfaringer understreger, at det altså er alvorlige sager, jeg har med at gøre. Man skal være ydmyg og respektfuld for at arbejde på den her måde, for det drejer sig om folks inderste følelsesliv. Så det etiske er virkelig i højsædet for mit vedkommende.

Sådan fungerer en clairvoyance med Dorte
Dorte har klarsyn, -hørelse og –fornemmelse. Det betyder at hun kan komme i kontakt med ånder og dermed få budskaber fra den åndelige verden.  Ifølge Dorte har vi alle åndelige vejledere eller guides, som følger os igennem livet. Når Dorte så at sige skal ”tune ind” på dig, kontakter dine åndelige vejledere Dorte, så hun kan formidle deres budskaber til dig. Informationerne som du får, er nænsomt udvalgt af dine åndelige vejledere med det formål at hjælpe dig til at få en ny klarhed i dit liv og give dig et hjælpende skub fremad og i den rigtige retning.

Se også:
Når børn spørger: Hvor kommer spøgelser hen, når de dør?
Det spøger i Lenes lejlighed
17-årig taler med de afdøde

Sponsoreret indhold