Skæbner

Dansk kvinde efterlyses i Ben-sagen

11. april 2016 Louise Soegaard
Var du på ferie på Kos i juni eller juli 1991, og husker du en sjov episode med en lille dreng og en kat ved hotellets pool, som du filmede? I så fald er du den kvinde, som Bens familie efterlyser. De har selv ingen videoer af deres dreng, som forsvandt d. 24. juli 1991. I dag er Ben Needham 26 år gammel, hvis han stadig lever, og hans familie leder stadig efter ham.

Alle grinede af den lille dreng ved poolen på Palm Beach hotel . Det var Ben Needham. Han var 21 måneder gammel, og han forsøgte at flytte rundt på en kat ved at løfte den. Optrinnet var så kært, at en langhåret lyshåret kvinde filmede det med sit videokamera.

Læs hele historien om Ben og om, hvordan han forsvandt i Ude og Hjemme nr 15, som udkommer d. 13. april 2016

Bens mormor Christine så episoden ved poolen og det er hende, som husker at kvinden talte et skandinavisk sprog- muligvis dansk. Derfor beder Bens mor Kerry Needham, 43, nu indtrængende den lyshårede kvinde om at finde videoen frem fra gemmerne og ringe til South Yorkshire politi eller kontakte hende via hjemmesiden www.helpfindben.co.uk. Kvinden var dengang mellem 30 og 45 år gammel og talte et skandinavisk sprog, som kunne være dansk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kan det være dig?

Ben forsvandt den sommer på Kos, og familien har ledt efter ham lige siden. De har igen levende billeder af Ben, så hvis videoklippet stadig eksisterer, er det den eneste filmbid af deres kønne og glade dreng. Den kan højst sandsynligt ikke bruges til at opklare mysteriet om Bens forsvinden, men for Bens familie ville den video være det kæreste minde om deres dreng.

Bens mor Kerry, hans mormor Christine og hans søster Leighanna stod i Maj sidste år frem i et græsk tv-program med titlen ” Der er lys for enden af tunnelen” i håbet om at en ny opmærksomhed på den 25 år gamle sag ville give nye spor. Med tårer i øjnene bad Kerry alle, som kunne vide det mindste, og alle unge mænd, som kunne have den mindste mistanke om, at de var Ben om at kontakte politiet.

Læs også: To skandinaviske kvinder slap fri fra sexmonster i Australien

Familien har lavet den overstående plakat, og oversat den til dansk, i håbet om at finde frem til kvinden, der filmede Ben

Læs i denne uges Ude og Hjemme nr 15 om, hvad der skete med Ben. Bladet udkommer d.13. april 2016

Du kan også læse mere om sagen på facebook i gruppen ”Help find Ben Needham” eller hjemmesiden www.helpfindben.co.uk

Hvis du har mistanke om, at en person du kender, kunne være Ben, så se efter et modermærke, som ligner et kaffestænk over hans højre knæ og et rødt modermærke på hans hals, som dog kan være næsten usynligt nu. I dag er Ben 26 år, hvis han stadig lever, og man mener, at han ser således ud:

Sponsoreret indhold