Skæbner

Delfinerne talte til mig

25. marts 2009 af Søren Johannesen
Delfinerne gav overskud og energi oven på en lang og mørk vinter

Vinteren er en hård tid for Sussi Bjørnskov fra den lille by Skamby nord for Søndersø på Fyn. Den 46-årige førtidspensionist bryder sig især ikke om mørket.

- Somme tider føler jeg, at jeg er ved at blive kvalt. Så får jeg lyst til bare at forsvinde, lyder det ærligt fra Sussi, som er mor til tre drenge på 26, 13 og syv år.
Derfor var turen op til delfinerne et tiltrængt pusterum oven på en hård og lang vinter. Og man må sige, at delfinerne kvitterede med et ordentligt skud energi og livsglæde.

- Det har været fantastisk, en helt ubeskrivelig oplevelse. Jeg kan simpelthen ikke forklare det. Det var som om, jeg fik sat nogle ting på plads i mit liv. Jeg havde en eller anden tvivl i mig, om hvordan jeg skulle komme videre i livet, men den tvivl er væk nu, siger Sussi, som følte, at delfinerne ligefrem talte til hende.

- De hviskede til mig. Der var et øjeblik, da jeg sad på bassinkanten og nussede en af dem på ryggen, og den lagde sig helt ind til mig på mine fødder. Da var det som om, den blinkede til mig og sagde: "Det er okay, det her, det er rigtig okay", forklarer Sussi.

- Jeg er stadig helt oppe at køre. Ud over at få mine børn er det her en af mit livs allerstørste oplevelser. Det var bare SÅ stort, fortsætter hun.
Sussi brugte også en del tid på turen med at få snakket nogle meget personlige ting igennem med clairvoyant Anne-Marie Østersø, som gav den milde fynbo følgende råd, før de skiltes i København.

- Du har sat dig selv fri nu. Gå glad videre i dit liv. Det skal nok gå.

Sponsoreret indhold