Skæbner

Den åndelige verden forhindrede min død

31. maj 2011 af Sofie Rosendahl
En stemme forhindrede, at Dorte endte som offer for et trafikuheld.

Det ene øjeblik var Dorte alene i bilen på vej hjem til lejligheden på Christianshavn, da hun er på vej over for grønt lys med 40 kilometer i timen. Det næste øjeblik brydes den stille december-aften af en råbende stemme inde i bilen:

- PAS PÅ, der er én der kører over for rødt!

LÆS OGSÅ: Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

Dorte når dårligt at anerkende chokket over den uventede stemme, før hun bremser bilen i refleks. Det skulle vise sig at redde hendes liv, for ud af det blå kom en kæmpe firhjulstrækker med mindst 100 km i timer drønende over for rødt.

- Havde jeg kørt over, var jeg torpederet ind i et jerngitter, fortæller Dorte.

Den chokerede Dorte vakler efterfølgende ind af døren i sin lejlighed, og sætter sig rystet ned i sofaen, mens hun grubler over, hvad der netop er hændt. Dét var det altafgørende øjeblik i Dortes liv, hvor hun anerkendte, at hun var clairvoyant:

- Den oplevelse cementerede ligesom det, at jeg var begyndt at tro på, at jeg havde evner.Fra handelshøjskolen til clairvoyance-skolen
Inden da havde Dorte fået en god handelshøjskoleuddannelse, som havde skaffet hende en virkelig god karriere i internationalt forretningsliv. Det var, som Dorte sagde, "strictly business." Men midtvejs igennem livet befinder Dorte sig i en mindre krise, da hendes datter rejser til udlandet i to år, hendes ægteskab blev opløst og samtidig står hun pludselig uden job.

- Alle omstændigheder i mit liv var revet væk under mig, så jeg havde brug for råd og vejledning.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen hos Østersø: Hun fortæller mig, hvornår depressionen slutter

Selvom Dorte inden da ikke havde beskæftiget sig med ånder og den slags, besluttede hun at begynde at konsultere en clairvoyant, som rådede hende til at læse til psykoterapeut.

- Clairvoyanten sagde det til mig igen og igen: "Det er helt stensikkert, det er det her, du skal gøre! Jeg ved godt, jeg har sagt det ti gange, men de vil sikre sig, at du gør det her!"

Med "de" mente clairvoyanten ånderne, og det skulle vise sig, at åndeverdenen ville blive en stor del af Dortes hverdag blot få år senere. Dorte begyndte at læse gestaltterapi, og blev en del af en verden, hvor folk omkring hende generelt var åbne over for det alternative:

- Hver gang jeg mødte en clairvoyant eller lignende, fik jeg at vide, at jeg havde evner, så jeg blev mere og mere interesseret i det.

Få personlig clairvoyance med Dorte

"Min krop begyndte ufrivilligt at ryste"
Da Dorte er halvvejs igennem sin uddannelse, beder en medstuderende hende læse sin rapport igennem, før hun skal aflevere den:

-Det var i grunden mærkeligt, for hun var fjerdeårsstuderende, og jeg var jo kun på andet år. Men jeg slår op på første side, og læser om den studerendes mor som døde, da hun blot var 2 år. Pludselig begynder min krop ufrivilligt at ryste, jeg fik kuldegysninger over det hele og tårerne silede ned af mine kinder, fortæller Dorte indlevende.

- Jeg var mærkeligt nok hverken rystet eller ked af det. Det var bare en fysisk reaktion. Der kørte en film for mit indre blik, hvor jeg ser i billeder, hvad moderen har oplevet. Hvordan hun døde som 29-årig og de minder hun havde nået at dele med den dengang kun 2-årige datter. Dorte oplevede det som et endeligt skub:

- Nu skulle jeg slippe min tungnemhed overfor, at jeg havde nogle evner, og en dag sagde hende clairvoyanten jeg gik hos; "nu vil jeg altså ikke se dig her i 5 år, for du kan selv!"

Efter de mange tegn begyndte Dorte på Maya Fridans clairvoyanceskole, hvor hun skærpede sit klarsyn og klarhørelse på den 1-årige uddannelse. I dag arbejder Dorte både med clairvoyance, psykoterapi, stress og sorgterapi.

Få personlig clairvoyance med Ude og Hjemmes clairvoyant Anne-Marie Østersø

 

Sponsoreret indhold