Det er ikke kun kvinder, der går til clairvoyant

Clairvoyant Anne-Marie Østersø: "Før var klienterne kun kvinder - i dag er det både dem, den mandlige direktør og håndværkerne"

Ude og Hjemme har talt med clairvoyanten Anne-Marie Østersø om hendes forudsigelser, afdødekontakt og meget mere. Få et indblik i den åndelige verden - set igennem Anne-Maries øjne.

Hvad kan man bruge en clairvoyance til?
- Mange mennesker bruger en clairvoyance til at finde ud af hvad der giver dem værdi. Det kan være svært at mærke efter, hvad der egentlig udgør vores lykke. Det handler om alt fra job og familie til kærlighed eller utroskab. Og nogle kommer også for at teste mig, for at se hvad jeg kan, og det er fint med mig, de kan bare prøve mig an!

Hvorfor blander du tarot, clairvoyance og astrologi sammen?
- Det er ikke håndgribeligt at være clairvoyant, folk kan ikke forstå det. Så tarotkortene er egentlig mere et redskab jeg bruger for mine klienters skyld, for de har mere brug for at gøre tingene konkrete. Men reelt får jeg de samme budskaber ved kun at bruge clairvoyance end ved også at bruge tarotkortene – om end det hele styrker hinanden, og tarotkortene er et fint redskab for mig selv.

Hvem er din typiske klient?
- For tyve år siden var det kvinder og bøsser. Som årene er gået er det 50/50 kvinder og mænd. Og da jeg begyndte at få mænd var det direktøren og dem der virkelig var noget. Nu er det også muren der kommer, håndværkerne. Nu er den eneste type jeg stort set aldrig støder på faktisk lesbiske. Sjovt nok, at det er sådan, for jeg må jo have spået næsten 20.000 mennesker, og jeg har kun spået én lesbisk.

Køb en online clairvoyance med Anne-Marie Østersø her

Tror du på skæbnen?
- Ja. Clairvoyancen giver typisk et indblik i hvem du er og hvad der er meningen med dit liv. Hvad den røde tråd er, mens du er her. Nogle ting kan jo påvirkes og ændres i dit liv, men det store helhedsbillede tror jeg er skæbnebestemt.

Er der noget du ikke vil give clairvoyancer om?
- Det kan være omkring sygdom. Det fortæller jeg ikke om. Men engang fortalte jeg en dame at hendes mand har for højt blodtryk, og det kunne jeg mærke jeg skulle sige. Så det fik hun ham til at tjekke. Og det viste sig rent faktisk at hans blodtryk var alt for højt. Senere har jeg talt med begge, og hun mente nærmest jeg havde reddet hans liv. Det måske lige vildt nok at sige, men man ved jo aldrig. Nogle gange flyver tingene ud af munden, hvor man kommer til at sige noget dumt eller noget man fortryder, og sådan kan jeg også have det med den åndelige information, som jeg giver videre, men i visse tilfælde kan det jo have en essentiel virkning. Noget andet er at årsagen til sygdom altid ligger i det psykiske velvære, og derfor er det fint at jeg fokuserer på at klienten skal være lykkelig og have det godt i sit liv. 

Hvad er det vildeste du har forudset?
- Det er jo sjovt, når jeg forudser graviditeter. Eller at folk vil flytte, hvor jeg kan se hvor de kommer til at bo. Folk får bånd fra clairvoyancen, og det er jo skægt når de efterfølgende vender tilbage til mig og fortæller at tingene gik i opfyldelse.

Kan man tilkalde dem man har mistet?
- Det er ikke sådan jeg arbejder, men jeg havde en dame hos mig, som havde mistet sit barn, en søn. Jeg bad om en besked fra det åndelige, som kunne hjælpe hende og give hende trøst. Og jeg anede ikke hvorfor, men jeg fik ordet ”Sommerfuglebusk” ind i hovedet, så det sagde jeg højt uden at tænke over det. Så brød hun grædende sammen, for da han kun var 10 år gammel og vidste at han var døende, havde han plantet sådan en busk, og sagt til hende, at hver gang sommerfuglene kom hen til den busk, skulle det være som en slags hilsen fra ham.Se også:
Min forlovede forudså sin egen død
Jim Lyngvild forfølges af ånder
Jeg blev holdt fast om natten