Skæbner

Det er ikke kun mennesker, der bliver trætte engang imellem

22. oktober 2014 af Mikkel Milsgaard, Foto: Youtube
Findes der noget mere sødt end en hundehvalp, der er så træt, at den falder i søvn efter en lang dags strabadser? Her er en samling af videoklip med dyr, der er fanget med videokameraet lige i dét øjeblik, øjenlågene bliver for tunge at holde oppe.


Det er ikke kun mennesker, der engang imellem kan blive så trætte, at det er svært at holde sig vågen - og man derfor kæmper en brav kamp for at holde øjenlågene oppe.

Tag nu for eksempel dyrene i denne video. De er alle fanget med videokameraet i dét øjeblik, hvor øjenlågene lukker i, kroppen bliver slap, og en hovedpude lige nu og her kunne være så vidunderlig rar.

Mange af dem minder faktisk bemærkelsesværdig meget om os mennesker, når vi falder i søvn i toget eller flyvemaskinen. Og så bliver det hele jo bare lidt mere sødt, når det er en skabning med store, uskyldige øjne og blød pels.

Se videoen her. (Men en lille advarsel: De er næsten ikke til at stå for. Og måske der er et par genkendelige episoder imellem, som minder om katten eller vovsen derhjemme?)...


Har du set, at du lige nu kan spare 40 % på massevis af varer i Ude og Hjemmes webshop?

Sponsoreret indhold