Det gode liv

47-årige Judy fik ondt maven – 1 time senere var hun mor

8. november 2015 Foto: YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Hun troede bare, at hun var ved at komme i overgangsalderen, da hun begyndte at tage på og få en lidt underlig fornemmelse i maven. Men da hun pludselig fik voldsomme smerter i maven, besluttede hun alligevel at tage på hospitalet. En time senere havde 47-årige Judy Brown født sit første barn.

-Vi har gode nyheder. Der er ingen blokeringer. Du er gravid – og du skal føde nu, sådan sagde lægerne ifølge tv-stationen WCVB5 til 47-årige Judy Brown, der var taget på sygehuset, fordi hun havde forfærdelige smerter i maven, og troede at der var et eller andet galt, som for eksempel tarmslyng.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Katie anede ikke hun var gravid

Men bare en time efter hun i onsdags ankom på sygehuset i sin hjemby, Beverly i USA, havde Judy født en velskabt lille pige på 3.630 gram – Judys første barn.

Gift i 22 år

Judy har været gift med Jason, 48, i 22 år. De har under hele deres ægteskab haft den holdning, at hvis der kommer et barn, så kommer der et barn. Men efterhånden troede de begge, at børn det kunne de ikke få.

LÆS OGSÅ: Fødte i bilen, mens manden filmede det

Derfor tænkte Judy slet ikke på, at hun kunne være gravid, da hun begyndte at føle sig lidt underlig tilpas, og da hendes mave voksede. Hun var bare overbevist om, at det havde noget med overgangsalderen at gøre. Som hun siger til tv-stationen, ”Jeg havde bare en oplevelse af, at jeg var ved at blive som min egen mor”. Så en bule på maven, mente Judy, var helt normalt for kvinder i hendes alder.

Hun skal være enebarn

Nu skal de så ud og låne en barnevogn for at få deres nyfødte datter med hjem. De kalder hende Carolyn Rose, og selvom de er lykkelige for deres pige, siger Jason til WCVB5, at Carolyn Rose bliver familiens eneste barn.

Carolyn Rose vejde 3.630 gram, da hun til sin mors store overraskelse blev født i onsdags. Foto: YouTube

LÆS OGSÅ: Stephanies mor samler ind til syge børn

Du kan se de glade nybagte forældre her på YouTube:

Sponsoreret indhold