Det gode liv

6-årig forsvarer autistisk bror i rørende brev

4. november 2016 af Lærke Valentin
Modelfoto: Pantherstock
Lex Camilleri fra London forsvarede sin autistiske bror på den mest rørende måde, efter at en skolekammerat kaldte ham mærkelig. Hun sendte et hjertevarmt brev til sine lærere. Læs det her.

- I mandags blev jeg meget ked af det, fordi en pige i min klasse sagde, at min bror var mærkelig. Min bror har autisme, og han er ikke mærkelig. Jeg kunne godt tænke mig, at vi lærte mere om alle handicap i skolen, så alle forstår, at nogle mennesker er anderledes, men vi burde alle sammen bliver behandlet på samme måde.

Video: 12-årig bruger sin fritid på at sy bamser til syge børn

Sådan skriver den engelske skolepige Lex i et rørende brev til lærerne på sin skole:

Efter Lexs mor, Sophie Camilleri, lagde brevet op på Facebook, har Lex modtaget mange søde hilsner via morens Facebook-side. Hendes brev er gået viralt med over 31.000 delinger, siden hun delte det på Facebook den 10. oktober.

Stolt af sin datter

- Jeg er meget stolt af, at Lex har dette syn på det, og ønsker at ændre på måden, som børn ser andre børn med handicaps, skriver den stolte mor som kommentar til sit opslag med datterens brev.

Konen døde i tragisk ulykke: Soulshock får rørende brev fra sin søn

Hendes familie er stolt af debatten, som Lex har sat i gang, og på Facebook-siden strømmer det ind med støttende kommentarer.

Lex er i øvrigt valgt til skolens elevråd, hvor hun nu vil kæmpe for hendes bror.

Sponsoreret indhold