Det gode liv

Årskavalkade: De blev gift i 2022

29. december 2022 af Cecilie Lunding Tolversen. Tilrettelæggelse: Simone Baadsgaard. Motion design: Andreas Højland-Nielsen
Mange kendte danskere har sagt ja til hinanden i løbet af år 2022. Her kan du se de glade par.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Romantikken blomstrede i foråret og sommeren 2022, hvor mange kendte danskere blev gift og holdt en stor kærlighedsfest.

I videoen i toppen af artiklen kan du se billeder fra nogle af 2022’s bryllupper.

De blev gift

Lise Baastrup og Jacob Dahl mødte hinanden for seks år siden, da Lise Baastrup blev en del af Cirkusrevyen, hvor Jacob Dahl arbejdede som forestillingsleder.

Lørdag d. 2. april sagde parret ja til hinanden i Budolfi Kirke i Aalborg.

Danseren Silas Holst blev gift med Nicolai Schwartz ved en udendørs vielse i nordsjælland. Efterfølgende var 137 gæster inviteret til et brag af en sommerfest med 80'er-musik og en regnbuefarvet bryllupskage.

Bubber og Signe Rossing blev gift den 3. september 2022 ved et uformelt bryllup. Festen blev holdt hjemme hos dem selv, og parret kørte der til på en pyntet tandemcykel.

Mascha Vang nåede at have hele tre forskellige brudekjoler på, da hun sagde ja til Troels Krohn Dehli. Parret holdt et storslået bryllup på Holckenhavn Slot på Fyn.

Designer Søren Le Schmidt og Nikoline Skaarup havde inviteret til barnedåb, men tog fusen på deres gæster ved at blive gift samtidig. Parret var selvfølgelig iført design af Søren Le Schmidt selv.

Den tysk-danske Prins Gustav blev langt om længe gift med Carina Axelsson, hvilket et gammelt testamente ellers havde spændt ben for. Både kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie deltog.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden i tv-programmet Landmand søger kærlighed. D. 28. maj blev parret gift hjemme i haven og festen blev holdt i deres lade på bedste landmandsmanér.

Laila Friis-Salling og Mads Madsen blev gift på Kragerup Gods. Blandt gæsterne var Morten Kjeldgaard, som Laila dansede med i tv-programmet Vild med dans i 2018.

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl sagde ja til hinanden i Hellig Kors Kirke på Nørrebro. Kun de nærmeste var med til vielsen.

Skuespillerparret Cecilie Stenspil og Troels Lyby blev gift d. 28. maj efter at have været forlovet i tre år. Senere spiste de middag på Frederiksberg og festede i deres fælles hjem på Amager.

Tillykke til alle de nygifte par.

Sponsoreret indhold