Det gode liv

Adam er vores største sejr

26. januar 2014 af Morten Nøhr Mortensen, foto: Jørgen Ploug
Ved sidste EM i håndbold måtte Kasper Søndergaard forlade sin syge og nyfødte dreng for at drage til Serbien og kæmpe under den danske fane. I dag to år senere er Adam frisk igen og sammen med sin mor hepper han med fra sidelinjen i Boxen i Herning.
Lille Adam på to år nyder livet derhjemme med sin mor Maria Cochet Myllerup.
Lille Adam på to år nyder livet derhjemme med sin mor Maria Cochet Myllerup.

Det kan godt være, at 32årige Kasper Søndergaard i disse hektiske EM-dage er en af stjernerne på det danske landshold i håndbold. Men hjemme i huset i Lystrup er en ny profil vokset ham over hovedet. Her er det toårige Adam, der står midt i rampelyset nogenlunde ligeglad med sin fars afgørende landskampe i Boxen i Herning.
Når man er to år er man nemlig god til at holde fokus. Og kan man få lov til at spise en af de dejlige kager som ens mor stiller på bordet, så er alt andet mindre vigtigt. Godt nok kommer 28-årige Maria Cochet Myllerup også med både friske hindbær og saftige melonstykker. Men Adam er - som sin far - en målbevidst herre, der går efter guldet - i denne forbindelse fadet med chokolade-muffins.


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold