Det gode liv

Alenemor klæder sig ud som far for at støtte sin søn

16. februar 2017 Anne Kristensen
Foto: Facebook
Da Whitney Kittrells søn ikke havde en far at tage med til et ’far & barn’-arrangement i børnehaven, traf den seje alenemor en rørende beslutning.

Det skar i hjertet på Whitney Kittrell fra Utah i USA, da sønnens børnehave forleden inviterede til et ‘far & barn’-arrangement med temaet ‘dads and doughnuts’.

Hun har nemlig i mere end 3 år været alene med sine børn, og sønnen havde således ingen far at tage med til festen.

Forældrepar fik tatoveret deres barns modermærker

Klædte sig ud som far

Men Whitney, der for intet i verden vil lade sine børn i stikken, tænkte kreativt og klædte sig derfor ud som en mand – og så tog hun i stedet med sin søn til ’dads and doughnuts’-fest i rollen som far.

Og som billedet viser, var sønnen aldeles tilfreds med sin seje mor:

- Da jeg blev alenemor for over 3 år siden, lovede jeg mig selv, at jeg ville gøre alt i min magt, selvom det betød, at jeg måtte træde ud af min tryghedszone, for at give mine børn et ‘normalt’ liv og de samme oplevelser som andre børn. Men da mit børnehavebarn kom hjem med et stykke papir, der inviterede til ’dads and doughnuts’-fest, sank mit hjerte. Jeg spurgte ham, om han ville have sin bedstefar med. Han smilede bare og sagde ’nej, jeg vil have dig med. Du er min mor og far’, skriver Whitney på sin facebook-profil.

'Jeg elsker dig, mor'

Så selvom Whitney ikke følte sig helt tilpas med at klæde sig ud som mand, så troppede hun alligevel op i børnehaven iført sit mest maskuline sæt tøj samt påtegnet skæg.

- Jeg var så flov, men jeg kunne ikke lade være med at smile, da han præsenterede mig for sine venner med ordene ’det er min mor… hun er også min far, så jeg tog hende med!’. Da jeg skulle gå, løb han efter mig og krammede mig tæt ind til sig og hviskede ’mor… jeg ved, at du altid vil være der og gøre alt for mig. Tak. Jeg elsker dig’. Så kyssede han mine kinder og løb afsted. Jeg håber, at han husker denne dag, for jeg vil aldrig glemme den eller hans søde ord, slutter Whitney sit rørende facebook-opslag, som på blot 8 dage er blevet delt over 100.000 gange.

Pige ked af ar fra kræftoperation: Se mors rørende gestus

Se også dette rørende galleri, hvor fædre klipper håret af til ære for deres kræftramte børn:

Rørende galleri: Fædre barberer håret af til ære for deres kræftramte børn

Sponsoreret indhold