Det gode liv

Barnløst par adopterede 5 børn og fik en velkommen overraskelse

27. januar 2016 Louise Soegaard
Anne Marie og Josh kunne ikke selv få børn, men de ønskede brændende at skabe en familie. Da de blev godkendt som adoptivforældre, gav de samtidig samtykke til at adoptere søskende. De forestillede sig, at der kunne blive tale om to børn. De fik 5. Men så se, hvilken dejlig overraskelse de også fik.

Den dag en adoptionsagent ringede til Anne Marie med nyheder om deres adoptionssag, blev hun ikke kun overvældet af glæde. Hun blev også stum af overraskelse. Damen i røret fortalte, at hun havde søskende til dem, hvis de ønskede at tage fem børn.

Josh stod overfor sin grædefærdige kone, og så hvordan hendes øjne spærrede op. Da hun rakte en hånd i vejret, og viste ham fem fingre, troede han, at hun blot ville give ham et high five, som er en almindelig hilsen i amerika for folk, som vil fejre deres fælles glæde. Det gik ikke op for ham, at de skulle have fem børn.

Læs også: Maria er 35 år og mor til 7 børn. Se de skønne billeder

Parret havde kendt hinanden i 9 år og været gift i seks år. Hele deres liv blev vendt på hovedet. De fem børn kom fra forældre, som havde mistet retten til dem på grund af misbrug. Siden havde de boet på mange forskellige børnehjem og i plejefamilier.

Først da de havnede hos Anne Marie og Josh, fandt de nogle trygge og stabile rammer. Den yngste var 5 og den ældste 12, da de kom til Anne Marie og Josh for to år siden.

Børnene trives, og Anne Marie kan slet ikke huske, hvordan hendes liv var, før hun fik dem. Men det har ikke kun været fryd og gammen at blive forældre til fem fra den ene dag til den anden. Parrets økonomi er også vendt på hovedet. At have skolebørn i USA er dyrt, da uddannelse og lægebesøg er en betydelig udgift.

Læs også: Par adopterede deres døde venindes fire piger

I videoen besøger familien Ellens show, som er et meget populært talkshow i USA. Og se, hvad Ellen har til familien. Sikke en dejlig overraskelse.

Sponsoreret indhold