Det gode liv

Bianca havde opgivet kærligheden: Tena fandt en mand til mor

14. december 2016 af Carsten Holst. Foto: Jørgen Ploug
Bianca Lorentzen blev ved med at klage over, at hun ikke kunne finde en partner. Til sidst blev det for meget for hendes datter, Tena. Hun lavede en kontaktannonce for sin mor, og nu er Bianca nyforelsket.

Bianca Lorentzen, 45, er godt gammeldags nyforelsket, og det er hendes datter, Tena, både glad for og tilfreds med.

Det er nemlig Tenas fortjeneste, at hendes mor i øjeblikket svæver rundt på en lyserød sky, pjatter og griner, og ikke gør noget som helst for at skjule sin amourøse lykke.

Uventet kærlighed: Kæledyrsannonce bragte os sammen

I årevis levede Bianca Lorentzen fra Esbjerg alene. Hun ville gerne finde en mand, som hun kunne dele livets glæder og sorger med, men alle anstrengelser var forgæves.

Ingen held i kærlighed

Siden Bianca blev skilt fra sine to børns far i 2003, har hun gjort flere hel- og halvhjertede forsøg på at finde en partner. Hun har blandt andet uden nævneværdig held været omkring diverse datingsider.

Tena og hendes lillebror fulgte mere og mere frustrerede med i deres mors anstrengelser på at finde kærligheden, og for kort tid siden mistede Tena tålmodigheden.

Mandag den 31. oktober var Bianca som så ofte før på uanmeldt besøg hos datteren og sine to børnebørn, og endnu engang faldt snakken på den manglende mand i moderens liv.

Lis advarer: Datingsvindler stjal mit hjerte - og mine penge

Mor, hvor svært kan det være?

Tena synes, at hendes mor er sjov, pæn, attraktiv og altid i godt humør. Derfor måtte hun da være en lækkerbisken for det modsatte køn.

Da Bianca den dag var på vej ud ad døren for at tage hjem, råbte Tena derfor fortvivlet: ”Mor, hvor svært kan det være?”.

Bianca vendte sig om og svarede prompte: ”Jamen, så gør dog noget, hvis du tror det er så let”. Moderen havde knapt lukket døren bag sig, før Tena sad ved computeren.

Skrev kontaktannonce for sin mor

Tena åbnede datingsiden ”alt tilladt” på Facebook, og fandt et vellignende billede af sin mor. Hun oprettede en profil, og under overskriften ”Søger dejlig mand”, skrev Tena blandt andet:

Min kønne mor mangler en dejlig mand at dele hverdagens glæder med, så nu tager jeg sagen i egen hånd. Hun er 45 år, mor til to voksne børn på 22 og 27 år, samt mormor til to piger. Hun er uddannet pædagog, kan godt lide hjemlig hygge, cafebesøg, naturen, ølsmagning samt musik og koncerter. Du må ikke være nyskilt eller have små børn, og du må ikke være afhængig af alkohol. Hun vil heller ikke have en mand, der er fanatisk sportsudøver eller fuldstændig gal med fitness. Du skal helst være mellem 38 og 55 år. Vi glæder os alle i familien til at lære dig at kende.

Verdens længste frieri

- Selvfølgelig var det grænseoverskridende, at min datter på den måde søgte efter en mand til mig. Men det var præcis det spark bagi, som jeg havde brug for, siger Bianca.

Har fundet lykken

Datterens initiativ gav pote. Da Tena indrykkede kontaktannoncen for sin mor, væltede det ind med snesevis af henvendelser fra interesserede mænd, og Bianca har nu blandt disse for første gang i årevis fundet en mand.

Hun indrømmer blankt, at Amors pil har ramt hende i hjertet, og at det nye forhold måske kan ende med noget stort.

- Jeg har fundet lykken, og det kan jeg takke min datter for, siger Bianca.

Din stemme afslører, om du er forelsket

Læs hele historien om Biancas nye kærlighed i Ude og Hjemme nr. 50, der er på gaden onsdag den 14. december 2016.

Sponsoreret indhold