Det gode liv

Blinde Marius blev fri for mobberi

28. juni 2016 Søren Johannesen
Foto: Morten Mejnecke
12-årige Marius har netop åbnet sin helt egen isbod. Det er en kæmpe sejr for den blinde dreng, som for et par år siden blev mobbet så voldsomt, at hans forældre til sidst ikke turde lade ham gå i skole.
Blinde Marius blev mobbet. Nu har han sin egen isbod.

”Knytnæveslag, kvælertag, maling i ansigtet og tøj, der klippes i stykker. Blinde Marius på 10 år ved aldrig, hvilke ydmygelser, der venter ham, når han møder på Mølleholmskolen i Taastrup. Marius’ mor er ulykkelig på sønnens vegne.”

Sådan begyndte en artikel i Ude og Hjemme, der blev bragt i februar 2014, om Marius, hvis liv var blevet et sandt mareridt. De andre børn i klassen overfaldt dagligt den næsten blinde dreng i en sådan grad, at hans forældre til sidst slet ikke turde lade ham gå i skole.

Læs her, hvad du skal gøre, hvis dit barn bliver mobbet

I dag, godt to år senere, ser situationen heldigvis helt anderledes ud.

Har åbnet sin egen isbod

- Han var utryg og bange. Han græd meget dengang. Det kunne vi selvfølgelig ikke leve med, så vi flyttede ham, og det har gjort en kæmpe stor forskel. Nu er han glad hver dag, når han skal i skole, lyder det fra mor Betinna Fog Holst Larsen i Torslunde lidt udenfor Ishøj.

Er du tvivl om mobning? Klik her og se de sociale tegn på, at der er mobning i en klasse

I denne uges Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 29. juni, kan du læse den livsbekræftende historie om Marius’ forvandling. I dag er han en glad dreng, fuld af energi, og så er han netop sprunget ud som en vaskeægte iværksætter.

Med hjælp fra venner, naboer og lokale erhvervsdrivende har Marius nemlig åbnet sin helt egen isbod.

Her kan du se et galleri med nogle af vores fotografs skønne billeder fra besøget hos Marius og hans mor:

Marius blev mobningen kvit

 

Sponsoreret indhold