Det gode liv

Bobler af glæde: Morgenværten Louise Wolff er gravid

16. maj 2016 Foto: Dan Mariegaard - Af Kristian Bo Eriksen
En af de populære værter på Go’morgen Danmark, Louise Wolff, er gravid. Det bekræfter hun på tv2.dk

Louise Wolff, 37, har efterhånden prøvet en hel del som tv-vært. Lige nu er hun vært på Go’morgen Danmark, og står over for en helt ny oplevelse i sit liv. Hun skal være mor for første gang, bekræfter hun på tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Christian må hjælpe sin skadede mor

-Siden det er første gang, så ved vi jo ikke rigtigt, hvad vi skal forvente, men det bobler af glæde i os begge for at møde det lille nye menneske, som er på vej. Og med mit morgenjob er jeg jo efterhånden godt trænet i at stå op midt om natten, så lidt forberedelse til det nye babyliv har jeg måske allerede gjort mig, siger Louise Wolff til tv2.dk.

Vandt TV-Guld

Hun venter barn sammen med sin kæreste, Jonas Bøgh, som hun mødte i foråret 2014. Sidste sommer flyttede de to sammen, og nu skal de så være forældre sammen.

- Min kæreste og jeg er meget glade og spændte på alt, hvad der venter, siger Louise Wolff til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Rachels mor: Sådan er det at være mor til en 16-årig

Hun startede på morgen-tv i april for et år siden, efter hun var med til at starte Aftenshowet som vært. Her blev hun så populær, at hun kunne afslutte tiden på Aftenshowet med i marts 2015 at vinde BILLED-BLADET TV-Guld som årets kvindelige underholdningsvært. En fornem ære, fordi det er BILLED-BLADETs læsere, og dermed et stort udsnit af tv-seerne, der stemmer om, hvem der skal have priserne.

For uden at være vært på Go’morgen Danmark og Aftenshowet har Louise blandt andet været vært på Året der gik, Danmarks Indsamling, Sporløs og Dansk Melodi Grand Prix.

Sponsoreret indhold