Det gode liv

Bruden fødte på rådhuset

4. august 2012 af Joan Andersen og Thierry Machet
Det bryllup glemmer de aldrig! Cindys lille søn kom til verden i lobbyen på rådhuset få minutter efter, hun sagde ja til sin elskede mand. - Du må hellere tage hen til festen. Gæsterne venter jo, lød det bagefter fra den nybagte mor til sin lykkelige ægtemand.
Foto: Julien Plutus og venner
Foto: Julien Plutus og venner

Veerne begyndte allerede om morgenen. Cindy var ved at gøre sig klar til sit bryllup på byens rådhus klokken 11. I to år havde hun og kæresten, Julien, planlagt deres store dag, og nu skulle det endelig være.

- De begyndte tre uger før, veerne. Barnet havde lagt sig på plads, og jeg kom regelmæssigt på hospitalet til kontrol. Jordmoderen havde sagt, at jeg skulle forvente at få plukveer under brylluppet, men at det var helt normalt, så jeg skulle ikke være bekymret, fortæller 32-årige Cindy, der også er mor til pigerne Lena på to år og 10-årige Eloise.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kunne ikke udskyde brylluppet
Da parret fandt ud af, at brylluppet og fødslen lå faretruende tæt på hinanden, forsøgte de at finde en ny dato at blive gift på, men det var umuligt. Alt var booket i forårsmånederne.

- Vi tænkte, at hvis Cindy fødte lige præcis den dag, så var det bare ærgerligt. Men vi havde ærligt talt ikke fantasi til at forestille os, at det ville ske, siger Julien.

Cindy ankom til rådhuset. Smuk og højgravid i en flot, hvid kjole. Hun forsøgte at skjule for de mange gæster, at hun følte sig mere og mere utilpas. Men under ceremonien stod det klart for enhver, at barnet ikke lod vente på sig.

Borgmesteren gjorde alt for at fremskynde ceremonien, så bruden kunne sidde ned. Det lykkes, og ikke et øje var tørt, da Cindy og Julien gav hinanden deres ja.

- Vi kom ud på trappen. Der blev ikke taget ret mange billeder, for der begyndte fødslen for alvor. Vandet gik, fortæller Julien.

Læs også: Føder børn til de rige

Gæsterne tog til fest
Hans forældre sendte resten af selskabet hen til de nærliggende festlokaler, så de ikke gik i vejen. Og en god ven, som også var et af vidnerne til brylluppet, ringede efter brandvæsenet, som man gør på de kanter. Ambulancen var simpelthen for langt væk, men brandstationen var lige i nærheden, og der var to sygeplejersker med i bilen.

- Jeg havde det fint under hele forløbet. Jeg vidste, at barnet var på vej, og det samme var hjælpen, så jeg tog det roligt og så afslappet, som jeg nu kunne, siger hun.

Hun havde født to børn før, så hun vidste, at også den tredje ville komme lynhurtigt. Og ganske rigtig. Brandbilen, der var 10-15 minutter undervejs, nåede kun lige at ankomme.

- Tre presseveer og så kom han ud. Brandmanden nåede lige at tage imod ham, siger Julien.

Sund og rask baby
Sønnen Jarod kom til verden den 7. juli klokken 12.15. Han vejede 3.580 gram og målte 50 cm. Cindy og sønnen blev kørt til Chude Chollet universitetshospital, mens Julien kørte bagefter med Cindys to søstre.

- Du må hellere tage hen til festen, sagde Cindy til sin mand. De havde inviteret over 100 gæster, som nu sad og ventede på at høre nyt.

- Festen var lidt speciel, for bruden manglede jo. Jeg tog til festen og fejrede både bryllup og fødsel. Det var en stor dag, siger Julien til Ude og Hjemme.

Læs også: Redder lillebrors liv

Sponsoreret indhold