Det gode liv

Bryllup på rekordtid

26. september 2013 af Søren Johannesen, Foto: Betina Fleron og Jacob Ljørring
Stella fik ideen om onsdagen. Ugen efter blev den 26-årige kvinde gift med sin Lennie.

- Jeg havde ret travlt, lyder det med et forpustet grin fra den nygifte Stella Christensen, som arrangerede sit eget bryllup på en uge.
- Jeg lavede ikke andet end at planlægge bryllup, arbejde, hente børn og lave mad. Vi så næsten ikke hinanden i den uge, siger Stella og kigger kærligt på sin 32-årige mand Lennie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle gav en hånd med
Grunden til, at brylluppet skulle stå netop den 17. var, at det den dag var præcis fire år siden, de to forlovede sig. Få minutter efter Stella fik ideen, havde hun allerede booket kirken, ringet til præsten, kommunen og Lennies bedste ven, Morten, som skulle være forlover. Derefter fik hun rygende travlt med at bestille mad, lave bordplaner, syet brudepigekjoler til pigerne og meget mere. Heldigvis fik hun hjælp fra både venner, familie og kollegaer.

Romantisk sang
Prisen for det hele, inklusive ringene fra en guldsmed i Assens, endte på 30.000- 40.000 kr.
- Men så fik vi det også, præcis som vi ville have det, lyder det lykkeligt fra det nygifte ægtepar.
- Folk var vildt imponerede, fortsætter Stella, som måtte knibe en tåre, da Lennie pludselig under middagen greb mikrofonen og sang det romantiske hit "Have I told you lately that I love you". Da festen sluttede tog det nygifte par til Barløseborg, hvor de havde lejet brudesuiten. Der stod den på spabad, champagne og jordbær, inden de trætte gik omkuld kl. tre om natten.

LÆS OGSÅ:

Tabte 50 kilo før sit bryllup

Anita var utro til sit bryllup

Sponsoreret indhold