Det gode liv

Chaufføren forelskede sig i sin passager

17. december 2015 af Søren Johannesen. Foto: Polfoto
Næste stop bryllupsfest. Kærligheden blomstrede om i bussen, men det tog chaufføren Jarrod seks år, før han endelig fik lokket Charlene med på en date.

Hver morgen fik han sommerfugle i maven, når han nærmede sig hendes stoppested. Og når hun steg om bord på bussen, boblede hjertet i hans bryst af forelskelse.

Den 43-årige buschauffør Jarrod Sedding fra Burnley, nær Manchester i England, har de sidste seks år holdt øje med mere end trafikken, når han hver dag kørte bus nr. X43 til Manchester.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 2-årig voldtaget og myrdet af stedmor

Chaufføren skrev telefonummer på biletten

Han gjorde da også, hvad han kunne, for at tiltrække sig den smukke passager, 33-årige Charlene Liversidges, opmærksomhed.

– Jeg plejede at skrive mit telefonnummer på hendes billet. Og endelig, efter fem-seks år, accepterede hun at tage på date med mig. Vi klikkede bare fuldstændig. Resten er historie, lyder det forelsket fra den amorøse chauffør.

Parret blev kærester, og for nylig faldt Jarrod på knæ – og Charlene sagde ja.

– I årevis anede jeg ikke, hvad han hed. Men jeg kunne godt se, at han kiggede på mig, når jeg steg om bord på bussen, og hver dag, jeg mødte på arbejde, fortalte jeg de andre piger om ham, fortæller Charlene, som er plejer.

– Nu er vi forlovede og i fuld gang med at planlægge vores bryllup. Det er helt surrealistisk, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Far og datter kæmper for at beholde deres fælles barn

Bryllupskagen var en bus

Det kommende ægtepar fik lavet en kæmpe kage, der forestillede en bus, til deres forlovelsesfest.

– Det var min idé, at vi skulle have noget, som ligesom repræsenterede, hvordan vi mødte hinanden. Det er jo vores historie. Og gæsterne talte da heller ikke om andet, griner den kommende brud.

Præcis hvornår brylluppet skal stå, er endnu ikke besluttet. Men sikkert er det, at hvis gæsterne skal køres nogen steder hen i en bus, bliver det ikke med Jarrod bag rattet.

For lige præcis den dag vil han kun koncentrere sig fuldt ud om sin elskede Charlene!

Sponsoreret indhold