Det gode liv

De tror Anna er min handicaphjælper

12. februar 2015 Karin Heurlin
Facebook
Anna og Shane er smaskforelskede. Og de har altid en hurtig replik på læben, hver gang folk tror, Anna er ansat som Shanes handicaphjælper

Han kan hverken flette fingre eller lægge armen om sin kæreste. Faktisk kan han ikke holde sit eget hoved, og han ved, at han på et tidspunkt ikke engang ville kunne spise eller trække vejret selv.  Men 22årige Shane Burcaw er et fantastisk menneske med en knivskarp humor og en usårlig optimisme. Det er præcis derfor, at han for et par måneder siden slog bene væk under den kønne Anna Reinalda, som stadig er smaskforelsket i Shane. At han sidder låst i en kørestol og lider muskelsvind har absolut ingen betydning. Når forelskelsen først rammer – så rammer den.

Er du den, der passer ham?

Men på trods af de stærke følelser, så støder det unge par ofte på uheldige reaktioner, når de er ude sammen. Folk, der ikke kender dem, tror nemlig, Anna er Shanes personlige hjælper.

- Er du den, der passer ham? sagde en person for eksempel til Anna en dag. Hver gang parret hører den slags kommentarer, har de begge et hurtigt svar liggende på tungen.

- Nej, han er min far, siger Anna uden at fortrække en mine. Selv vælger Shane for det meste at sige: - Jeg betaler bare Anna for at være min ven.

Så er den samtale for det meste slut.

Svag krop - stærk humor

At vælge den humoristiske tilgang i stedet for at sidde med forurettet mine, er typisk for Shane. Det kan godt være, hans krop er lille og svag. Men hans humor er så stærk, at han bliver fulgt af over en halv million på sin humoristiske blog ”Laughing at My Nightmare” (Griner af mit mareridt)

Shane ved bedre end nogen, hvor langt man kan komme ved at se humoristiske på livet i stedet for at stirre på alle manglerne.

- Jeg ved, at jeg vil blive svagere og svagere, og jeg har ingen kontrol over det. Men jeg ved, at jeg har fuldstændig kontrol over mine tanker og drømme. Dem kan ingen tage fra mig, siger den inspirerende unge amerikaner, som dog selv tvivlede på, at han nogen sinde skulle møde kærligheden. Godt nok havde han sit lyse sind. Men fysikken manglede.

- Jeg kan ikke hente en pige i min bil. Jeg kan ikke give kram eller holde rigtigt i hånd, har han skrevet på sin blog. Men Shane havde ingen grund til bekymring. For Anna forelskede sig i deres gode grin sammen og deres fælles glæde ved bøger, som de kunne diskutere i timevis.

Skære maden ud for sin date

Og da de skulle på den første date, bekymrede det hende ikke det mindste, at hun skulle skære maden ud for ham og give ham små slurke af sit glas.

- Vi var begge sindssygt nervøse, men rullestolen havde absolut ikke noget at gøre med det, siger Anna til Buzzfeed.

Anna er sjovere end mig

Parret var venner et stykke tid, inden de valgte at lytte til deres følelser og kaste sig ud i et forhold. Shane indrømmer dog, at han ret hurtigt vidste, at han gerne ville være mere end ven med Anna.

- Jeg fandt meget hurtigt ud af, at Anna var klogere og sjovere end mig, og det gjorde, at jeg vidste, at jeg gerne ville have et forhold til hende, hvis hun var klar, siger den altid underfundige Shane.

Sponsoreret indhold