Det gode liv

Dennis Knudsen vælter sig i baby-tilbud

22. februar 2011 af Annemette Barbré
Den skrukke kendis-frisør leder efter den rette mor til sit barn. Foreløbig har 25 meldt sig.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Det er ikke lige babygylp og lortebleer, man forbinder med Dennis Knudsen. Faktisk er den kendte frisør så langt fra proto-typen på en far-figur, som man næsten kan komme. Alligevel står det 47-årige stilikon nu offentligt frem og erkender, at han er blevet skruk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er rigtigt, at det er mit højeste ønske at få et barn. Jeg har et fantastisk liv med fuld fart på. Men der er også et tomrum i det liv. Det er jo på en måde meget overfladisk. Jeg har nået en alder, hvor jeg mangler den dybde og det perspektiv, et barn vil kunne give, siger han. Og Dennis er helt parat til at nedprioritere den karriere, der ellers fylder alt, når og hvis drømmen om et barn bliver til virkelighed.

Læs også: Tv-lægen Peter Geisling: Kærester er forbudt

Tirsdag i forrige uge optrådte Dennis i DR's Aftenshowet, hvor han åbenhjertigt fortalte om sit brændende ønske. Det fik ikke færre end 25 kvinder til at skrive til ham og tilbyde at føde hans barn. - Jeg blev både glad, rørt og forbavset. Jeg har kun haft tid til at læse nogle af brevene, men der er nogle fantastiske kvinder imellem, siger Dennis Knudsen, der ikke vil afvise, at moderen til hans kommende barn måske befinder sig i brevbunken.
- Jeg tager i hvert fald alle de kvinder alvorligt. De har jo taget sig tid til at skrive til mig, og der er ingen tvivl om, at mange af dem mener det alvorligt, siger Dennis.

Ikke en rugemor
Han understreger, at han ikke leder efter en rugemor. - Hende, jeg skal have barn - eller børn - med, skal ønske det lige så meget som mig. Det skal være en person, der er i samme situation som mig, og så forestiller jeg mig, at vi skal være sammen om forældrerollen.

- Det er jo ingen hemmelighed, at barnets mor ikke skal være min kæreste, men vi skal alligevel fungere som en slags familie, siger Dennis. Han mener, at et barn har ret til både en far og en mor, og han er sikker på, at med den rette kvinde vil han sagtens kunne få sådan en alternativ familie til at fungere.

- Hvis barnet er i centrum, og vi er enige om præmisserne, før vi skaber det nye liv, kan jeg ikke se nogen problemer der.

Biologisk deadline
For et halvt år siden var Dennis faktisk ganske tæt på at få drømmen om et barn opfyldt. Han havde mødt den rette kvinde og havde taget sig god tid til at lære hende rigtigt at kende, før de blev enige om at kaste sig ud i forsøget på at blive forældre sammen.

- Hun blev insemineret med min sæd, men blev desværre ikke gravid i første forsøg. Derefter sprang hun fra, fordi hun mødte en mand, hun blev forelsket i, forklarer Dennis. Og ønsket om at blive far er ikke helt nyt. Nu er det bare ved at være tid.
- Jeg var allerede i gang for 15 år siden - med et lesbisk par, som jeg kendte ret godt. Det blev bare heller ikke til noget. Dengang tog jeg det ikke så tungt, for jeg havde jo årene foran mig, forklarer han. Han kan ikke umiddelbart få øje på villige og egnede mor-emner i sin omgangkreds.

- For nu at sige det rent ud og uden at fornærme nogen, så har de fleste af mine veninder overskredet den biologiske deadline for sådan et projekt, så jeg har udvidet søgefeltet, siger han og griner. Han vil nødigt have, at en artikel som denne skal kunne opfattes som en slags kontaktannonce - og så alligevel: - Kan vi ikke bare sige, at jeg på denne måde spreder budskabet om, at jeg altså gerne vil være far - og at jeg rigtig gerne snart vil møde en kvinde med et stort ønske om at blive mor - til lige netop mit barn.

Sponsoreret indhold