Det gode liv

Det bliver en pige

9. juni 2010 af Marianne Knudsen. Foto: Gregers Overvad.
Tv-læge Peter Qvortrup Geisling og hans ekskæreste Christina Maria Jensen skal være forældre til en lille pige.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Tv-lægen og Ude og Hjemmes brevkasseredaktør Peter Qvortrup Geisling, 48 år, og hans veninde Christina Maria Jensen, 35 år, der venter barn sammen, har været til skanning, og her kunne sygeplejersken afsløre, at det bliver en lille pige.

Glade og spændte på den lille ny
- Det gjorde det lidt mere virkeligt. Peter syntes inden skanningen, det var sjovt at sige "Har den pågældende det godt inde i maven?" Men nu kan vi sætte navn på den lille, fortæller den vordende mor glad.

Det var dog ikke et specielt ønske for parret at vide, hvilket køn deres kommende barn har, men da skanningssygeplejersken kunne se det, valgte de at sige ja tak til at høre svaret.

- Havde det ikke været muligt at se kønnet, havde vi også haft det fint nok med det. Så var det bare sådan, det skulle være - og så havde vi endnu en ting at glæde os til, understreger Peter.

Selv om visheden gør det lidt mere praktisk at skulle købe ting og sager ind inden fødslen, har Christina og Peter dog ingen planer om at købe stort ind i lyserødt.

Læs også: Peter: Kærester er forbudt.

Bor hver for sig
- Faktisk tror jeg, at vi arver en del fra de to kusiner - én på hver side af familien - samt fra vores venner og kolleger, siger Christina, der også allerede har besluttet, at lillepigens værelse ikke bliver lyserødt.

- Vi kører nok hele farvepaletten. Barnevognen bliver denimfarvet, og det er jo lidt råt i det. Den køber vi brugt af min veninde. Så kan vi altid pynte den lidt med tøsede ting, griner Christina, der er sat til at føde den 16. oktober.

Parret fortalte for nylig til Ude og Hjemme, at de venter deres første barn sammen, og at graviditeten har været nøje planlagt gennem to år, men at der også er tale om en lidt alternativ familieform.

Peter og Christina, der er web-editor og personlig assistent i DR Medieforskning, er nemlig ekskærester og har ikke dannet par i mange år.

Læs også: Forladt da jeg blev gravid.

Glæder sig til babyspark
Ideen om at blive forældre sammen har dog rumsteret i en del år, og da både Peter og Christina så blev singler, tog de ideen op igen.

- For os føles det meget naturligt. Vi vil jo kende hinanden resten af livet, sagde Peter dengang og tilføjede, at parret er som ethvert andet par, der venter barn. Lykkelige og spændte.

Endnu er det kun Christina, der har haft fornøjelsen af at mærke babysparkene i maven, så Peter glæder sig meget til at få sit første spark gennem maveskindet.

Sponsoreret indhold