Det gode liv

Det myldrer med babyer

26. september 2013 af Marianne Knudsen
I årevis forsøgte Susanne og Anders at blive forældre, uden held. Men nu myldrer det lille hjem med babyer.

Efter mange mislykkede forsøg på at blive gravid blev Susanne henvist til en privat fertilitetsklinik. Men det hjalp heller ikke på frugtbarheden.

En glædelig overraskelse
- Da vores tredje og sidste forsøg også mislykkedes, troede jeg ikke på, at jeg nogen sinde skulle få børn, fortæller Susanne som i stedet prøvede reagensglasbehandling. Efter tredje og sidste forsøg ringede sygehuset endelig med den længe ventede besked: Susanne var gravid.
- Jeg turde knap nok tro på det, siger Susanne. Til den første scanning ventede der parret en glædelig overraskelse. Alt var, som det skulle være, og ikke nok med det: Der var to babyer på vej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle gode gange tre
Susanne fødte to små, sunde piger den 7. juni i fjor ved kejsersnit. Men hvad hun og Anders ikke havde beregnet var, at Susanne tre måneder efter sin tvillingefødsel igen stod med en positiv graviditetstest.
- Det skulle vi lige sluge. Vi havde jo fået at vide, at vi var uforklarligt barnløse, men det var selvfølgelig positivt, at jeg blev gravid. Man kan jo ikke planlægge alt.
- Venner og familie siger til os, at vi får hænderne fulde. Men det føler vi sådan set allerede, at vi har, griner Susanne og løfter sine to piger op i favnen.

LÆS OGSÅ:

Lille Xander snød lægerne

Sponsoreret indhold