Det gode liv

Drømte om en baby i 17 år. Se her hvad han fandt i ovnen

3. oktober 2015 Foto: YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Det kan man da kalde at tude af glæde. Da Arkell Graves kiggede ind i ovnen og så den overraskelse, hans kone, Dana, havde forberedt, brød han sammen. Se den utrolige Video her.

Lige siden de blev gift for 17 år siden, har Dana og Arkell fra Virginia i USA drømt om at blive forældre. Men det så ikke ud til at ville lykkes.

Dana oplevede fire aborter og et dødfødt barn, og parret havde for længst opgivet drømmen om en baby.

LÆS OGSÅ: Far til brud med Downs: Hvor er du smuk

Derfor troede Dana Griffin-Graves heller ikke, hun var gravid, da hun begyndte at opleve nogle forandringer i sin krop. Men hun gik til læge og fik sit livs store, positive overraskelse, da lægen fortalte hende, at hun var gravid – og endda i 5. måned.

Det havde jeg aldrig forventet

Hun tænkte længe over, hvordan hun skulle give sin mand den gode nyhed, men fandt til sidst på, at et scanningsbillede ind i ovnen sammen med en portion boller, og så be ham se til bollerne. Alt sammen mens hun videofilmede sin mand og hans reaktion.

-Hans reaktion er bare ubetalelig, siger Dana til WRIC-TV.

LÆS OGSÅ: Født for tidligt på abent hav: Emilys mirakel

-Jeg havde slet ikke forventet noget lignende. Jeg vidste, at han nok ville blive ramt følelsesmæssigt, men jeg havde aboslut forventet den reaktion, jeg fik, siger Dana.

For den kommende far, Arkell Graves, brød helt sammen i gråd. Parret venter en dreng, og Dana har termin 16. februar.

Siden Dana lagde sin video på YouTube, er den blevet et hit over hele verden. Flere end 5 millioner mennesker har set Arkells glæde. Du kan se videoen her på YouTube:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold