Det gode liv

Efter 4 piger – nu skal Julio have en dreng: Se hans utrolige reaktion

30. januar 2016 Foto: YouTube/ABC7 - Af Kristian Bo Eriksen
Han er en lykkelig far til fire piger. Men da hans Julio Penas kone, Kari, fortalte ham, hun var gravid med deres femte barn, ønskede han bare, at det for en gang skyd var en dreng. Se hans reaktion, da det blev afsløret, hvilket køn hans kommende baby havde.

-Jeg så lige, hvilken farve kagen havde, så begyndte min bevidsthed at spille mig et puds, vent lige lidt, hvilken farve har den. Åh for søren, det er en dreng. Og det næste, der skete, var, at jeg besvimede, siger 38-årige Julio Pena til tv-stationen ABC7 i New York.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa venter barn nummer 3

Julio er i forvejen far til fire piger, som han selvfølgelig elsker og er vild med. Men da hans kone, Kari, 35, fortalte ham, at hun var gravid med deres 5. barn, kunne han ikke andet en ønske, at det var en dreng.

Kage med en hemmelighed

Familien besluttede at samle familien og at gøre det til en begivenhed, når den kommende babys køn skulle afsløres.

Kun deres ældste datter, Chastity, vidste, hvad moren ventede, og hun bagte en kage med farvet creme. Det var så blå for en dreng og rødt for en pige.

LÆS OGSÅ: Nyfødt vækkede mor fra dyb koma

-Pigerne er bare i totalt kontrol her hjemme, siger Julio til ABC7, og det er da også helt tydeligt, at Julio bliver totalt overvældet, og mens resten af familien råber og skriger, glider han ligeså stille ned på gulvet, da det går op for ham, at han skal være far til end dreng. Det kan du alt sammen se på denne video, familien optog af begivenheden.

De har seks kusiner

Julio og Kari har i forvejen pigerne Chastity, 16, Christalyn, 13, Nayalyn, 8, og Nakayla, 7. Og for øvrigt bliver den kommende dreng også det første barnebarn, som er en dreng. For de fire piger i familien har i dag seks kusiner.

LÆS OGSÅ: Tina aflyste skilsmissen: Lille Natasja redder familien

For øvrigt er også Kari glad for at hun nu skal have en dreng.

-Jeg er lidt træt af altid at skulle købe Barbiedukker, siger hun til ABC7.

Du kan se et interview med Julio her på ABC7, og du kan se failiens video på YouTube:

Sponsoreret indhold