Det gode liv

Emil vinder alles hjerter: Her ser han mor for første gang

16. februar 2017 Anne Kristensen
En lille fyr fra Nakskov har taget både de sociale medier og nyhedsmedierne med storm herhjemme. Og nu har udlandet også fået øjnene op for den blot 4 ½ måned gamle charmetrold!

Den 13. februar lagde Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj en video op på sin Facebook-profil af sin 4 ½ måneder gamle søn, Emil.

Her ser man det utroligt rørende øjeblik, hvor lille Emil endelig får briller på og for første gang kan se sin mor.

Rørende video: 2-årige Nicolly ser mor for første gang

- I dag er en stor dag. Emil har fået sine briller. Rejsen har været lang og vores lille baby har været rigtig meget igennem for at sidde her og smile med sine små briller, men nu er de her. Velkommen til +7.0 babybrillerne og en masse øjenkontakt til mor & far, skriver den lykkelige mor som kommentar til opslaget. 

Frygtede Emil var blind

Christine og hendes kæreste Thomas frygtede ellers, at Emil var blind, da de i sønnens første levemåneder ikke har kunnet få øjenkontakt med ham.

Video: Lille Leo ser sin mor for første gang

Men efter en række forskellige lægebesøg, hvor forældreparret måtte gå hjem uden svar på Emils synsmæssige tilstand, endte de til sidst hos nogle specialister på Roskilde Sygehus, som kunne konstatere, at Emil havde et nedsat syn på +8,5 og altså havde brug for briller for at kunne se.

Emils smil når ud over landets grænser

Og Emils glæde ved, at han nu kan se, lader til at være lige så stor som hans forældres.

Mor advarer mod børnedille - dit barn kan blive blind

Klippet med hans kæmpe smil, da han ser sin mor første gang, er allerede blevet set over 460.000 gange på Christines Facebook-profil, ligesom flere store nyhedsmedier herhjemme har skrevet om det dybt rørende øjeblik.

Og nu har udlandet også fået øjnene op for den lille charmetrold. I hvert fald kan man nu også finde klippet på YouTube, hvor bl.a. kanalen Kids4Ever TV bringer videoen.

Se (eller gense!) klippet øverst i artiklen.

Baby hører sin mor for første gang

Sjov internettrend: Fædre dyster om at stable flest Cheerios på deres sovende babyer:

Galleri: Cheerio Challenge

Sponsoreret indhold