Det gode liv

Enas søster efter debuten: Det var grænseoverskridende

30. december 2015 Foto: Hanne Juul - Af Kristian Bo Eriksen
Badehotellet er startet med megasucces. Langt over en million så med i mandags, og de kunne se Enas bonussøster, Andrea, i en af de nye roller. – Det var en smule grænseoverskridende, siger hun efter debuten.

-Det var nok nemmest at spille den mere generte side, fordi jeg godt selv kan være lidt genert. Så det var en nem side at få frem i mig, siger Andrea Øst Birkkjær, 23, til tv2.dk. Hun er i rollen som skuespillereleven, Kitty, helt ny i Badehotellet.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Jeg skal opereres på mandag

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og Andrea kan åbenbart privat bedre genkende den generte del af sin rolle, mens hun fandt det en smule grænseoverskridende at skulle spille med meget lidt tøj på.

- Det var noget med at sidde i for lidt tøj foran et helt kamerahold. Det var måske en smule grænseoverskridende, siger hun til tv2.dk.

Tættere på hinanden

Privat er Andrea bonussøster til en af de mere erfarne fra Badehotellet, vinderen af årets Vild med Dans, Ena Spottag.

For Andrea er datter af Tammi Øst, der nu er gift med Enas far, Jens Jørn Spottag.

-Det har fået os tættere på hinanden, på en eller anden måde. For så har vi også det at snakke om, i stedet for at snakke om vores åndssvage forældre eller sådan noget, har Ena tidligere sagt spøgefuldt til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Ena: Jeg spiller sammen med min søster

Andrea Øst Birkkjær er helt ny som skuespiller. Hun har interesseret sig for at spille skuespil i mange år og har da optrådt ved forskellige lejligheder, men rollen i Badehotellet er hendes første professionelle rolle.

En hemmelighedsfuld side

- Jeg har det rigtig godt med Kitty. Jeg synes, at det har været en meget sjov rolle at få lov til at spille. Hun er en person med to ansigter. Hun ankommer som en meget uskyldig pige, men hun har også en mere forførende og hemmelighedsfuld side, forklarer hun til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det fortalt: Sådan går det i Årgang 0

Da første afsnit af sæson 3 blev vist mandag aften, var det igen tydeligt, at rigtig mange dansekere er vilde med Badehotellet. Hele 1.354.000 så med på premiereaftenen. Det er seertal som kun store sportsbegivenheder og de helt store underholdningsshows kan komme i nærheden af. Det er endda en smule højere end finalen i årets Vild med Dans.

Sponsoreret indhold