Det gode liv

Fået fire børn

26. september 2013 af ANNEMETTE BARBRÉ Foto: BULLS
Naomi fik at vide, at hun ikke kunne få børn. I dag er hun velsignet med fire af slagsen!

Som 20-årig fik Naomi Kester at vide, at hun stort set ikke havde nogen chance for at blive gravid på naturlig vis. Derfor var glæden stor, da hun i 2006 opdagede, at hun ventede barn, sammen med kæresten Toby. Og da hun i september fødte datteren Ella var hun sikker på, at det var et enestående mirakel.Men allerede ni måneder senere blev hun klogere.

Gravid og gift

- Jeg havde morgenkvalme og genkendte følelsen fra den første gang, jeg var gravid, fortæller Naomi. En scanning viste, at hun skulle være mor til noget så sjældent som enæggede trillinger. Nyheden vakte stor glæde men også bekymring, fordi halvdelen af alle trillingefødsler ender godt og den anden halvdel skidt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glæden overstråler alt
I dag er Naomi mor til tre yndige småpiger udover storesøster Ella.
- Enæggede trillinger sker kun i en ud af 200 millioner graviditeter, siger Naomi, der anskuer trillingefødslen som et mirakel. Hun og Toby indrømmer, at det er hårdt at være blevet forældre til fire børn i løbet af kun 16 måneder, men glæden over pigerne fylder mere hos parret, der troede, de ikke kunne få børn. Billedtekst: Naomi og Toby Kesterton med trillingerne og storesøster Ella, der endnu ikke er fyldt to år.

Sponsoreret indhold