Det gode liv

Faldt for chauffør

15. september 2008 af Tekst: Redaktionen, foto: Gregers Overvad
Ingen troede på, at Lone og Lars ville blive sammen efter deres første møde i en taxa. Men det skulle vise sig, at de er skabt for hinanden, og at kærlighed ikke handler om, hvor og hvordan man møder hinanden.

Efter en bytur i Ålborg fik Lone pludselig en fornemmelse af, at hun skulle gå hjem. - Det var meget mærkeligt, for jeg havde ikke nogen grund til at tage hjem, men det var som om, jeg ikke selv styrede det.

Ramt af Amors pile
Lone Fischer fandt en taxa, og med det samme hun satte sig ind i bilen, var hun solgt.
- Det var simpelthen kærlighed ved første blik, husker hun. Også taxichaufføren blev ramt af Amors pile:
- Da jeg satte hende af, efter at vi havde kysset på turen, ventede jeg med at køre, til jeg kunne se hende i vinduet, fortæller Lars Fischer, som allerede næste dag besluttede at besøge Lone. Men han kunne ikke komme ind, for hun havde gæster, hvorfor Lars måtte nøjes med et par kys i døren og et løfte om, at de skulle ses igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ingen troede, forholdet ville holde
Lone var netop gået fra sit barns far, og Lars var også fraskilt men havde ingen børn. Men han havde slet ingen problemer med at håndtere sønnen Steffen, som er født med et handicap.
- Lars blev hurtigt som en far for Steffen, og der gik da heller ikke lang tid, før vi besluttede os for at få et barn sammen. I dag er deres datter Pernille 10 år, og parret er stadigvæk sammen.
- Hverken venner eller familie troede på, at det kunne holde, men de fik altså ikke ret, siger Lone og griner. Begge tror på, at de er bestemt for hinanden.

LÆS OGSÅ:

Kærligheden kom med fjernsynet

Endelig lykkelig

Sådan mødte vi hinanden - vind dit livs kærlighedsferie

Sponsoreret indhold