Det gode liv

Fandt sin mand i avisen

21. maj 2012 af Louise Søgaard
Bare 16 år gammel fik Anna øje på en ung mand i lokalavisen. Hun klippede billedet ud, viste det til sin mor og sagde, at det var manden i hendes liv. Nu er de gift
Foto: Jesper Kristensen
Foto: Jesper Kristensen

Bare 16 år gammel fik Anne Lønne Ventzel øje på en ung mand i lokalavisen. Det var et billede af den fire år ældre Kasper Brink Madsen, en håndboldspiller fra Glejbjerg, som havde modtaget et legat og derfor lod sig fotografere med favnen fuld af blomster, et gavekort og et stort smil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg klippede billedet ud, viste det til min mor og fortalte hende, at ham der, han bliver min. For mig var det kærlighed ved første blik. Han havde sådan et dejligt smil, husker 22-årige Anne Lønne Ventzel fra Esbjerg. Hun spillede selv håndbold i samme klub, og fra da af fulgte hun med i Kaspers kampe fra sidelinjen.

Da klubben havde julefest det år, tog hun mod til sig og spurgte ham, om han ville med videre til en anden fest. Men Kasper, som selv var en genert, ung mand, turde ikke at takke ja, og der skulle gå et helt år, før de atter stødte på hinanden. Det var endnu en julefrokost, men denne gang var de begge med deres job. Anne arbejdede i SuperBrugsen, og Kasper var tømrer.

- Vi dansede og snakkede sammen for første gang. Kasper blev overrasket, da jeg fortalte, at jeg havde en kæreste. Han var åbenbart bare langsom og havde troet, at jeg ville vente på ham, griner Anne, der takkede ja til at tage med Kasper i biografen.

- Vi sad der i mørket, og jeg ville så gerne røre ham og give ham et kys, men turde ikke. Det blev Kasper, som var mest modig. På vejen hjem stoppede han pludselig bilen, kiggede på mig og sagde: "Nu skal jeg altså have det kys," fortæller Anne.

Kandis-Johnny og Gitte glæder sig til forårsbarn

Friede på stranden
Det fik han, og siden den dag har de to været uadskillelige. Dog har Annes tid som værnepligtig og hendes rejser budt dem perioder væk fra hinanden, men der har ikke været den mindste tvivl i deres hjerter. Alligevel havde Anne ikke set det komme, da Kasper på en fælles ferie i ø-paradiset Koh Samui havde tænkt sig at fri.

Hun kom til at gøre det temmelig besværligt for ham. Han ville lokke hende ned på stranden den aften. Der var næsten øde, og de kunne se fyrværkeri over havnebyen. Men Anne ville hellere finde en restaurant. Hun var sulten, og da Kasper alligevel slæbte hende med ned til vandet, forstod hun ikke, hvorfor han pludselig var så mærkelig.

- Jeg drillede ham og kom med en plat morsomhed, hver gang han forsøgte at blive alvorlig og fortælle om sine følelser for mig. Han talte om de gange, han havde savnet mig, om vores første møde, og jeg troede, at han bare vrøvlede, fortæller Anne. Det var først, da han satte sig ned på det ene knæ i sandet og kiggede op på hende med en ring i hånden og spurgte, om hun ville være hans for altid, at det gik op for hende.

Hun fik ham - ham, som hun havde klippet ud af avisen seks år tidligere. Parret blev gift 19. maj i Hovborg Kirke.

Sponsoreret indhold