Det gode liv

Fløj 6000 km for at overraske sin mor en time inden transplantation

30. oktober 2015 af Joan Andersen. Video: Youtube
Carl James bor i Berlin. Han fløj over Atlanten for at være hos sin mor den sidste time, inden hun skulle have en transplantation.

Der var tårer og knus hele vejen rundt, da video-blogger Carl James overraskede sin mor på hospitalet. Den 21-årige blogger fra Englang bor til daglig i Berlin, mens hans forældre er flyttet til Atlanta i USA. Derfor ser de ikke hinanden særlig tit.

Men i 10 år har hans mor, 48-årige Sarah, været syg, og nu kunne hendes nyre ikke mere. - Uheldigvis er min mor ikke den sundeste person i verden. Hun har været syg i knap 10 år med en sygdom, der langsomt nedbryder hendes nyrer, fortæller Carl til Daily Mail.

Se også: Synger kærlighedssang for sin dødende kone

Storesøster er donor

Hun har været i dialyse det sidste år, og nu var tiden kommet til at få en ny nyre.

Carls ældste søster, 26-årige Joanne, blev godkendt som donor.

- Selv om en operation er skræmmende, er jeg så glad og taknemmelig for, at hun får muligheden for at stoppe med dialyse og kan få et meget bedre liv, siger Carl.

Han hadede tanken om, at hun skulle gennemgå operationen, mens han var så langt væk. Derfor fik han hjælp af nogle af familiens venner, så han kunne besøge sin mor inden den store operation.

Se også: Han havde opgivet at leve: Kærlighed helbredte ham

Fortalte ingen, at han kom

Ingen i familien vidste noget, da Carl blot en time inden operationen dukkede uanmeldt op på hospitalet på den anden side af Atlanten.

- Det skete så hurtigt, at vi glemte at fortælle nogen som helst i familien, at jeg kom. Vi filmede deres reaktion, så jeg kan dele dette helt specielle øjeblik med alle, forklarer han.

I slutningen af videoen fortæller Sarah, at hun netop den morgen sad i sengen og græd, fordi hun ikke kunne være sammen med ’sin dreng’ inden operationen.

To-tre timere senere kommer Carls søster Joanne til hospitalet. Det er hende, der er donoren. Hun har så travlt med at skjule sit ansigt for kameraet, at hun slet ikke ser, at Carl sidder der. Du kan se klippet ca. 3.30 min. inde i videoen.

Læs også: Dot kæmper for sin hjerneskadede datter: Livet ændrede sig på et sekund

Sponsoreret indhold