Det gode liv

Fødte i trafikprop

7. december 2010 af Søren Johannesen
Helens lille pige kom til verden i en trafikprop.
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Når det pludselig skal gå stærkt, og man sidder uhjælpeligt fast i en trafikprop, er der nogen gange ikke andet at gøre end at tage sagen i egen hånd! Det måtte 29-årige Helen Osborne sande, da hun den 20. november i år fik veer på vej mod hospitalet, Leicester Royal Infirmary i England, med sin kæreste Richard Sullivan, 31, bag rattet.

Præcis hvordan parret tog sagen i egen hånd blev optaget på færdselspoliets overvågningskameraer. Midt i det trafikale kaos kørte Richard ind til siden og hjalp en desperat Helen, som lå på forsædet, med at få deres lille datter, Rosie, til verden.

Læs også: Mai har aldrig kysset andre

- Heldigvis kom hun som skudt ud af en kanon. Og der var ingen komplationer, fortæller Richard, som er ingeniør. Han fik instruktioner af en ambulancefører over sin mobiltelefon. Helen, som i forvejen har en datter på to år, tog dramaet i stiv arm.

- Jeg troede virkelig, vi ville nå det, da vi kørte hjemmefra. Jeg kan huske, at jeg råbte til Richard, da Rosies hovedkom frem. Han klarede det rigtig flot, synes jeg, siger den nybagte mor. Kort efter nåede en betjent frem til stedet, tilkaldt af en årvågen operatør i overvågningscentret. Nu har parret fået overvågningsvideoen i fødselsgave fra færdselspolitiet.

- Det er ret sjovt at se den nu. Vi gemmer den og giver den til Rosie, når hun fylder 18. Så kan hun vise den til sine børn en dag, lyder det med et smil fra Helen og Richard.

Sponsoreret indhold