Det gode liv

Førte mor og far sammen

20. oktober 2008 af Redaktionen
Annette og Jan havde kun været sammen et halvt år, da Annette blev gravid. Desværre gik forholdet i stykker, og Jan flyttede. Men heldigvis kunne parret ikke undvære hinanden - det fik datteren Julie dem til at indse.

På Julies toårs fødselsdag fandt Annette Bønke og Jan Kjær Christensen fra Vester Skerninge ud af, at de alligevel ikke kan undvære hinanden og flyttede sammen igen efter et halvt års pause.

Brug for en pause
Om bruddet siger Annette:
- Vi følte begge, at tingene var gået for hurtigt i vores forhold. Vi havde kun kendt hinanden i et halvt år, da jeg blev gravid. Pludselig stod vi med en ny tilværelse, et nyt forhold, en ny lejlighed og et lille barn. Jan tilføjer, at han forlod Annette og Julie på trods af, at han elskede dem begge.
- Vi havde brug for en pause til at få lidt luft i vores forhold. Jeg blev ved med at se Julie så ofte, jeg havde lyst, og selvfølgelig forgudede jeg min datter, siger Jan.

Kunne ikke undvære hinanden
På Julies toårs fødselsdag, Den 30. august 1999, gik det mere og mere op for forældrene, at de stadig elskede hinanden højt
- Pausen gjorde, at jeg fik øjnene op for ting, som jeg ikke tidligere havde værdsat højt nok, fortæller Jan, der flyttede hjem igen med det samme. Parret mødte hinanden på et diskotek i Svendborg i sin tid, og inden to turtelduer havde set sig om, var de flyttet sammen og ventede barn. Pausen gjorde dem begge mere sikre på, at de ville hinanden, og nu er de både gift, har to børn og er flyttet i hus.


LÆS OGSÅ:

Parkursus har reddet vores ægteskab

Fortæl jeres kærlighedshistorie og vind en drømmeferie

Sponsoreret indhold