Det gode liv

Forældre får tatovering for at støtte søn

28. januar 2018 af Redaktionen, video YouTube, Inside Edition
Familier står sammen i tyndt og tykt, og det gør familien Higgins fra Kentucky i den grad. De ønskede ikke, at deres 2-årige søn skulle føle sig anderledes. Derfor fik de tatoveringer, der matchende sønnens implantater. Se den rørende video her.

Sønnen Connor har aldrig hørt sine forældres stemmer. Da Liam blev født, reagerede han ikke på lyde. Han vendte sig hverken efter ranglens raslen eller blev forskrækket ved høje lyde. Forældrene opdagede for alvor, at der var noget galt, da Connor ikke pludrede som andre babyer og havde svært ved at holde øjenkontakt, skriver mediet Inside Edition.

Født døv

En læge bekræftede forældrene i deres bange anelser, da flere høretests viste, at Connor var døv. Da lægen overbragte den triste nyhed, gik forældrene i chok og havde svært ved at acceptere, at deres søn skulle vokse op i fuldstændig stilhed.

- I starten ville vi ikke tro på, at han var døv, vi prøvede at fornægte det. Da det gik op for os, gik vores verden i sort, siger Connors mor Hope Higgins til Inside Edition.

Læs også: Nu kan jeg høre dig, mor

En verden uden lyde

Han fik hurtigt et høreapparat, som skulle hjælpe den lille dreng med at høre, men intet hjalp. Han reagerede stadig ikke på lyde. Derefter tog forældrene en beslutning, der kunne blive afgørende for resten af Connors liv. De sagde ja til at få indopereret såkaldte cochlear implantater, som er et avanceret høreapparat, der muligvis kunne give Connor hørelsen tilbage.

- Jeg kunne ikke forestille mig at leve i en verden af ​​stilhed, som Connor har gjort. Derfor ønskede vi at tage chancen og få opereret implantaterne, fortæller Hope Higgins.

Læs også: 4-årig skammede sig over sit høreapparat: mors opfindelse er genial

Matchende implantater

Men det var dog ikke den eneste beslutning, som forældrene traf. De støttede nemlig sønnen på en helt særlig måde. De ville sikre sig, at deres søn altid følte sig accepteret, og derfor fik de tatoveret cochlear implantater på begge sider af hovedet i sympati med sønnen. Hope måtte endda lade sine gyldne lokker ryge, da hun blev barberet på begge sider af hovedet, så tatoveringerne kom til syne. Nu var der ingen, der skilte sig ud.

Operationen

Efter en syv timers lang operation, fik Connor også sine implantater, og nu skulle de bare vente og se, om operationen havde virket. Efter flere ugers venten, kom endelig den dag, som forældrene havde set frem til med spænding og nervøsitet – de skulle teste om høreapparatet virkede. Lægerne trykkede på en knap, der langsomt skruede op for lyden. Gradivist skruede de op for lyden hver uge, så Connor kunne vænne sig til en helt nye verden med lyde.

Se også: Emil vinder alles hjerter: Her ser han mor for første gang

Et nyt liv

Pludselig brød Connor ud i smil, da han kunne høre lægerne banke på et bord. For andre er det en irriterende lyd, men Connor smilede, da han for første gang i sit liv kunne høre. Mor Hope måtte tørre en tåre væk fra øjenkrogen, da det var første gang hendes søn kunne høre. Det gav forældrene håb for fremtiden, selvom det kræver meget træning og tilvænning.

- Det er den bedste beslutning vi nogensinde har truffet. Min mand og jeg ser frem til, at vores søn kan snakke og forstå ting, smiler Hope Higgins.  

Og hvis Connor nogensinde bliver usikker på sine implantater, kan han bare kigge på sin mor og fars matchende tatoveringer. De vil altid støtte ham. 

Sponsoreret indhold