Det gode liv

Forelsket i dreng på børnehjem

21. oktober 2008 af Redaktionen
Karina var 19 år, og Ole bare 14, da de forelskede sig. Men kærligheden havde svære kår, for Ole var anbragt på et børnehjem, der ikke anerkendte forholdet.

Ole var anbragt på et børnehjem ved Skive efter en turbulent barndom. I en friweekend fra børnehjemmet var den 14-årige dreng på camping med sin far og søster i Vorbasse. Den fem år ældre Karina fra Vamdrup var tilfældigvis taget på marked i samme by:

Tre intense dage
- Vi mødtes tilfældigt og faldt pladask for hinanden. Jeg tænkte ikke et øjeblik på, at Ole er fem år yngre end jeg, fortæller Karina, der var sammen med Ole konstant de tre dage, markedet varede.
Efter de tre intense dage, blev det svært. Børnehjemmet forbød Ole at tage på weekend, hvilket resulterede i, han forsøgte at stikke af.
-Det var hårdt, og langsomt måtte vi begge indse, at forholdet var umuligt.

Intet kan skille os
Men de to turtelduer kunne ikke glemme hinanden, og da Karina fem år senere vendte tilbage til Vorbasse Marked i håbet om at møde Ole, stødte hun i stedet ind i hans søster Susan.
Det endte med, at Susan arrangerede, at Ole kom til Vorbasse.
- Allerede da vi så hinanden i øjnene efter fem års pause, vidste vi begge, at denne gang var der intet, der kunne skille os, fortæller parret, som i dag er blevet forældre og drømmer om at blive gift.

LÆS OGSÅ:

Ruineret efter ferieflirt

Au pair fandt lykken i England

Sponsoreret indhold