Det gode liv

Forkomne Vera reddede sine hvalpe

23. januar 2017 Louise Soegaard
Vera tænkte kun på sine hvalpe. Med et brækket ben humpede den afmagrede hund tre kilometer for at lede redningsfolk til sine hvalpe. Se den rørende video.

Hunhunden Vera blev fundet faretruende udmagret og med et brækket ben på et marked i det sydlige Spanien af dyrevennen Lianne Powell.

Veras hvalpe var væk

Da hun blev undersøgt af den lokale dyrlæge, stod det klart, at den afmagrede greyhound netop havde født. Men hvor var hvalpene? Dyrevenner ledte overalt i området, hvor den afmagrede hund blev fundet. Men ingen på markedet havde set hvalpene eller vidste, hvor Vera gik hen, når hun havde været på markedet.

Uffe har brugt mere end 100.000 på at redde sin hund

Vera kunne dårligt gå, og alligevel var hun helt med på, hvad hun skulle, da dyrlægen og en hjælper besluttede sig for at lade Vera vise vej.

Vera viste vej

Med sit ben i gips humpede Vera mere end tre kilometer fra byen til en ruin af en garage, hvor der stod en efterladt bil.

I bilen mødte dyrlægen et vidunderligt syn: 10 velnærede nyfødte hvalpe.

Danske Jane redder hunde, ingen vil have

Og Vera var tydeligvis lettet. Hun havde stolet på sine menneskevenner, og nu var hendes hvalpe i sikkerhed.

Endelig fik Vera Hjælp

Både Vera og hvalpene blev fragtet tilbage til dyrlægen, hvor Vera får lov at bo med  sine hvalpe, indtil hun er stærk nok til at få en ny familie.

Du kan læse mere om Vera hos Ibizan Hound Rescue her eller følge hundevennernes hjemmeside her

Her er stedets egen video:

Sponsoreret indhold