Det gode liv

Fremmede gifter sig på grund af dette foto

5. november 2013 af Redaktionen
Glem alt om dating-sider. Gør som Elizabeth Wisdom og Denis Lafague i stedet. Opret en profil på Instragram og led efter det pæneste foto. Bag det gemmer sig måske dit livs kærlighed. Det var i hvert fald tilfældet for de to 21-årige amerikanere.

Elizabeth og Denis historie begyndte, da Elizabeth postede dette billede af Crater Lake på sin instragram-profil i 2012. Ved et tilfælde fik Denis øje på det smukke billede og kommenterede det.

Tilfældig kærlighed

De to var fuldstændig fremmede for hinanden, men Denis havde besøgt stedet tidligere samme år med sin familie, og det fik ham til at kommentere på det.

Han var bestemt ikke den eneste. Billedet blev liket af næsten 281 mennesker, og 31 andre kommenterede på det.

Læs også: Dorthe og Jesper mødte hinanden i bussen.

I starten lagde Elizabeth ikke mærke til Denis. Hun kiggede først på hans profil, da han blev ved med at like og kommentere på hendes billeder.

Blev afhængig af hans likes

-Jeg tjekkede ham først ud, da jeg opdagede, at han likede alle mine billeder og kommenterede mange af dem. Efter en tid begyndte jeg at se frem til Denis kommentarer, fortæller Elizabeth.

Denis likede Elizabeths billeder, og hun likede hans kommentarer. Der gik ikke længe, før Elizabeth fik den ide, at hvis de så godt kunne lide alle hinandens billeder, ville de måske også kunne lide hinanden i samme billede.

7 timer adskilte parret

Den ide var Denis med på, og Elizabeth besluttede sig for at besøge sin nye instagram-ven. De syv timers køretur fra Texas til Louisiana tilbagelagde hun med sommerfugle i maven.

-Jeg anede jo ikke, om han ville være lige så sød, som jeg forestillede mig, eller om jeg måtte vende bilen og køre hjem igen, fortæller Elizabeth.

Læs også: Charlotte er 24 og Henning er 70 år. De elsker hinanden, men folk taler grimt om deres kærlighed

Det var kærlighed ved første blik. Kort tid efter deres første møde oploadede Denis et nyt foto med teksten: It's official guys: I have met my intalady = Nu er det officielt venner. Jeg har mødt min insta-lady, og efter bare et år som kærester, bestemte Denis sig for at fri.

Friede med Instagram-billeder

Frieriet var kraftigt inspireret af det sted, hvor de to mødtes. Med 30 af parrets smukkeste Instagram-billeder, som bedst beskrev deres år sammen, lavede Denis en slags skattejagt for Elizabeth.

Læs også: Lea og Brians forbudte kærlighed. Brian forelskede sig i sin bedste vens kæreste.

Billederne satte han langs vejen til Elizabeths mormors gamle lade. Det sted, som hun altid havde ønsket sig at blive gift. I laden sad Denis klar på knæ og han fik sit ja uden tøven. Også det billede kom på Instagram.

Du kan se en rørende lille video om de to her

Sponsoreret indhold