Det gode liv

Gift I 73 år – døde med to minutters mellemrum

13. april 2015 Nina Sommer
privat
Lillian og Bill oplevede mere end de fleste – sammen. En livsrejse, der blev hyldet af deres børn, da parret blev begravet sammen.
Bill og Lillian

- Lill og Bill sammen for evigt - Sådan lød teksten til den billedkollage, som 89-årige Lillian havde hængende på sit værelse på det plejehjem hun boede på til det sidste.

Lillian Karr og hendes mand Bill mødte hinanden, da de gik i gymnasiet, hvor de begge dyrkede atletik. Parret forelskede sig, og kort tid efter stak de af hjemmefra og blev gift – uden velsignelsen fra deres forældre. Det blev starten på et liv sammen, der for Bill bød på udstationering i Tyskland under 2. verdenskrig og mange søvnløse nætter for Lillian.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bill og Lillian arbejdede i mange år side om side med hinanden som ejendomsmæglere, hvor Lillian blandt andet stod for det visuelle udtryk.

LÆS OGSÅ: Dreng fik postkort fra afdød far

Men de sidste år af deres liv, blev de begge ramt af Alzheimers. De tilbragte de sidste to på hver deres plejehjem i USA.

Tirsdag morgen modtog parrets søn Doug så det opkald, han havde frygtet. Hans far var gået bort.

Fem minutter senere ringede telefonen igen.

Denne gang var det hans mors plejehjem, der kunne fortælle, at hun også var afgået ved døden.

- Vi holder en samlet begravelse for dem. Vi ser på det som en fejring af livet, for de havde et godt liv, siger 66-årige Doug.

LÆS OGSÅ: Gav fremmed sin nyre - fik hans hjerte til gengæld

Sponsoreret indhold