Det gode liv

Grethe og Erik var sammen i 69 år: Døde med to dages mellemrum

21. juni 2016 af Kristian Bo Eriksen
Foto: Private
De mødte hinanden i 1947. I 69 år levede og nød de livet sammen. Grethe og Erik Thunøe fik børn, børnebørn og oldebarn. Og kærligheden rakte endnu længere. Da det blev tid at tage afsked med livet, fulgtes de også ind i døden. Læs den rørende historie.
Grethe og Erik mødte hinanden i 1947, da hun var 17 og han 20 år.

Erik og Grethe mødte hinanden i 1947, for 69 år siden. Da var han 20, hun var 17. I 1952 blev de gift, og siden fik de sammen tre børn, Henrik, Vibeke og efternøleren Susanne. Gennem årene voksede familien med 6 børnebørn og til sidst et oldebarn.

- Deres liv sammen fik en smuk og værdig afslutning. Min mor og far afsluttede livet sammen, og vi sagde alle sammen farvel til dem i Stengård Kirke ved en perfekt ceremoni. To smukt pyntede kister, en dejlig tale af præsten og rigtig smuk musik fra organisten. Det hele var bare, som det skulle være, siger deres ældste datter, Vibeke.

LÆS OGSÅ: Max døde dagen før sit bryllup

Sammen også i døden

Grethe og Eriks dødsannoncer i Gladsaxebladet

Selvfølgelig har der været både op- og nedture i Grethe og Eriks lange liv sammen. Men hele vejen igennem var det kærligheden der bar dem igennem. En kærligheden der rakte ud over livet.

LÆS OGSÅ: Gift i 73 år - døde med to minutters mellemrum

Grethe og Erik døde med bare to dages mellemrum omgivet af deres familie.

Du kan læse hele Grethe og Eriks rørende kærlighedshistorie  i denne uges Ude og Hjemme:

Galleri - Nadja Kaagh fra 'De unge mødre' blev gift:

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold