Det gode liv

Heidi og Morten giver aldrig op

29. august 2016 Sofie Twisttmann
Foto: Gregers Kirdorf
Livet har ikke altid været nemt for Heidi og Morten, men de har valgt kun at fokusere på de positive ting i tilværelsen for at få det bedste ud af livet.

Heidi og Mortens liv har bestemt ikke været uden udfordringer. En trafikulykke forårsaget af en spritbilist gav i 1995 Heidi Lauritsen, 39, så mange skader, at hun ikke længere kan arbejde. I 2001 får de sønnen Mikkel, der viser sig at være infantil autist med adhd. Syv år senere, i 2008, får Morten Lauritsen, 40, en arbejdsskade, der gør, at familien må gå fra hus og hjem.

Du kan også læse den rørende historie om Josephine, der mistede sin datter, kæreste og ufødte barn, men nu har fået livsglæden tilbage.   

Har ikke ondt af sig selv

- Der var engang en, der sagde til mig, at man ikke får mere her i livet, end man kan klare. Så vi må kunne klare en del, fortæller Heidi, mens hun trækker let på smilebåndet.

Parret vil ikke lade sig tynge af det, der er sket. De har valgt kun af fokusere på det gode i livet. Det andet er spild af tid, mener de.

- Så længe det ikke er noget, vi dør af, og vi stadig har hinanden, har vi ikke noget at brokke os over, siger Heidi.

Gode rollemodeller

Hverken hun eller Morten vil nemlig byde deres to børn, Helene på 17 år og Mikkel på 15, at de som forældre og rollemodeller skal gå og være deprimerede over det, som der er sket for dem.

- Hvilke personer ville de blive, hvis vi bare lå i sofaen og havde ondt af os selv? Så ville de nok også ende med at blive deprimerede, siger Heidi.

Du kan også læse den søde historie om en kvinde, der gav en fremmed sin nyre og fik hans hjerte til gengæld.

Ikke uden hinanden 

Heidi og Morten blev kærester i 1994, og siden har de været uadskillelige. Og de ved da også godt, hvad det er, der har fået dem igennem livets hårde tider.

Det er uden tvivl kærligheden.

- Når jeg er svag, er Morten stærk og omvendt, vi ved altid, hvornår den anden har brug for, at man træder til. Uden ham, havde jeg ikke overlevet, fortæller Heidi. 
 

Læs hele kærlighedshistorien i Ude og Hjemme nr. 35, som er på gaden onsdag d. 31. august 2016.

 

Sponsoreret indhold