Det gode liv

Hylder politiet på nettet: Hjalp 81-årig på den sødeste måde

23. marts 2016 Foto: Charles County Sheriff's Office - Af Kristian Bo Eriksen
-Vi taler tit om, hvad der egentligt er belønningen ved at arbejde som politibetjent. I fredags fangede vi et af de øjeblikke, skriver politiet i Charles County på Facebook, hvor de fortæller om, hvordan de hjalp en 81-årig dement og forvirret kvinde med at finde hjem. Betjentene bliver nu hyldet på nettet.

Hver eneste dag går den 81-årige kvinde en tur i sit nabolag. Hun lider af demens, og vover sig normalt ikke for langt væk. I fredags gik det dog galt. Den 81-årige kom ikke hjem, og hendes datter ringede fortvivlet til det lokale politi i Charles County i Maryland i USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De sendte omgående en patrulje ud, som ledte efter kvinden i et nærtliggende skovområde. Men hun var ikke sådan lige til at finde, og der gik 40 minutter, inden de så kvinden.

LÆS OGSÅ: Natascha Lines hjemme igen: Lia er så glad for sin lillebror

- Først virkede hun forvirret over, at der pludselig dukkede politi op på skovstien, og hun spurgte, om betjentene også var ude at gå en tur. ”Ja”, svarede de stille og roligt, og det var jo trods alt også en smuk dag. Det fik kvinden til at slappe af, og hun fortalte betjentene, at hun var faret vild. ”Den ordner vi”, sagde politibetjent Morrison, som venligt tog hende i hånden, og sammen med de andre betjente gik sammen med hende hjem til hendes hus, skriver politiet i Charles County på Facebook.

Hyggesnakkede på vejen hjem

De fortæller også at de for at berolige hende hyggesnakkede med hende på vejen hjem, og at hun fortalte dem, at hemmeligheden ved et langt liv er at spise godt og at holde sig aktiv.

Opslaget blev lagt op med et foto af en betjent, der går med den demente kvinde, og det fik omgående masser af likes. I alt har 191.000 liked opslaget indtil nu, mens 43.067 har delt det.

Politiet hjælper den 81-årige kvinde hjem igen. Foto: Charles County Sheriff's Office

Det er da også en dejlig sød historie fra virkeligheden. Du kan se politiets opslag her på Facebook.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Leukæmi-ramt 5-årig frier til sin sygeplejerske

- Betjente står over for forskellige situationer hver dag. Nogle gode, andre knap så gode. I dette tilfælde var det en skræmmende situation for familien, der endte lykkeligt. Og det er vi taknemmelige for. For os er det en givende del af politiarbejdet, slutter de deres opdatering.

Sponsoreret indhold