Det gode liv

Jeg elsker mine danske fans

22. juli 2013 af Mikkel Milsgaard
Hansis favoritsange udkommer i denne uge sammen med Ude og Hjemme. Vi har interviewet ham om forholdet til de mange danske fans og forventningerne til hans nye album

Ude og Hjemme har talt med Hansi Hinterseer om forholdet til alle de danske fans, som ofte valfarter i busser med busser til hans koncerter rundt omkring i Europa. Lige nu er han spændt på, hvordan danskerne vil tage imod hans nye album "Ich Hab Dich Einfach Lieb" (Jeg elsker dig simpelt hen, red), som udkommer den 20. august.

Men den danske interesse bliver bemærket, og han udtrykker en stor, dybfølt glæde og stolthed over sine mange fans fra det lille land mod nord.
- Det virker, som om at min musik rammer danskerne i deres hjerter - også selv om de måske ikke altid forstår teksterne i mine sange. Stemningen og atmosfæren til mine koncerter er ikke til at tage fejl af. Der er en verden til forskel på at lytte til en CD derhjemme og opleve en af mine koncerter live, fortæller den 56-årige østrigske slagerkonge.

Sange om kærlighed og bjerge

Læs også: Den største fan

Den lyseblonde og solbrune sanger, som trods sin stjernestatus med millioner af fans, stadig har begge ben solidt plantet på jorden, er netop ved at lægge sidste hånd på sit nye album.
- Det bliver en blanding af sange om kærlighed, om bjerge… glade sange! Musik, man både kan danse og drømme til, siger han.
Og så er alting jo ved det gode, gamle, fristes man næsten til at sige.
Næste gang, Hansi Hinterseer optræder i Danmark, er den 13. december i Horsens. En koncert, han ser frem til efter den varme velkomst, han fik i København, da han besøgte landet i maj.
Indtil da kan du nyde Hansis silkebløde stemme på den CD, som udkommer onsdag den 4. august sammen med Ude og Hjemme nr. 31. En CD med fantastiske Hansi Hits fra os til dig.

[email protected]

Læs også: Se video fra Hansi-koncerten i Østrig

Søndag den 8. august kan P4-lyttere møde den østrigske schlagersanger Hansi Hinterseer i Café Hack på P4 i samtale med programmets vært, Søren Dahl

Sponsoreret indhold